ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Π.Ε Κοζάνης στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ» Έκθεση 2014».

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Π.Ε Κοζάνης στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ» Έκθεση 2014»

 

Με μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία, που στόχο είχε να φέρει τους επιχειρηματίες του τόπου μας πιο κοντά στο στόχο της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετείχε με οκτώ επιχειρήσεις – μέλη του στην εφετινή διοργάνωση της έκθεσης «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2014», η οποία για πρώτη φορά φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της και την «1η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» .

Η ‘Έκθεση που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 11 Μαΐου 2014 στο ΕΑΝΚΙ Ιωαννίνων για άλλη μια χρονιά κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και να αναδείξει νέες ιδέες και προϊόντα από όλους τους κλάδους της οικονομίας της περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ενιαίο περίπτερο των 60 τ.μ. περίπου του Επιμελητηρίου Κοζάνης παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της παραγωγής και εμπορίας των 8 επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης που προέρχονται από το χώρο της μεταποίησης κυρίως και δραστηριοποιούνται στον τομέα οικοδομικών υλικών, μαρμάρων, κουφωμάτων αλουμινίου και ξύλου, λεβήτων κεντρικής θέρμανσης, πλαστικών και αλουμινένιων παντζουριών και χάλκινων ειδών.

Οι εκθέτες δήλωσαν ευχαριστημένοι από τις εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν και αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της συμμετοχής τους, αλλά και από το γεγονός ότι τους δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό και στους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης αξιόλογα δείγματα της δουλειάς τους. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν η εφετινή έκθεση ήταν ποιοτικά ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν, γεγονός που οφείλεται στο σωστό σχεδιασμό από τους διοργανωτές και στις αξιόλογες συμμετοχές εκθετών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Κυριακίδης, και τα μέλη του Δ.Σ. κύριοι Θωμάς Παπαδόπουλος και Δημήτρης Παφύλης παραβρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαΐου 2014.

Με την ευκαιρία ο Πρόεδρος τόνισε για άλλη μια φορά αναφερόμενος στην εκθεσιακή συμμετοχή των επιχειρήσεων της Κοζάνης ότι «οι εκθέσεις μας δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης και της προσαρμογής στα νέα δεδομένα που προστάζει η διεθνής αγορά και αναμφισβήτητα συμβάλουν στη δημιουργία νέων συνεργασιών και νέων προοπτικών για όσους «επιχειρούν» και εκτός των ορίων της περιφερειακής μας Ενότητας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η «εξωστρέφεια» είναι μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR