ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - Το ΕΒΕ συμμετείχε στην 14η Έκθεση ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2012.

Το ΕΒΕ συμμετείχε στην 14η

desktop106_F1754.jpg

Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2012»

Σε μια περίοδο που ο επιχειρηματικός κόσμος πλήττεται όσο ποτέ από τη δυσμενή οικονομική κατάσταση  που επικρατεί  στη χώρα μας, το ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης στέκεται δίπλα στα μέλη του και στηρίζει τις προσπάθειές τους για εξωστρέφεια και ανάπτυξη, καθώς όπως διαμηνύει η Διοίκηση και ο Πρόεδρος κ. Κώστας Κυριακίδης στους εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες «δεν πρέπει να λυγίσουμε, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, να φερθούμε έξυπνα και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που προστάζει η διεθνή αγορά, εφαρμόζοντας νέες ιδέες, δημιουργικές και ποιο ανταγωνιστικές, διότι  η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία πρέπει να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού».  

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της λογικής και  κόντρα   στην κρίση η Διοίκηση του ΕΒΕ διοργάνωσε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 14η Γενική έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2012» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από 5 έως 13 Μαΐου 2012. Το ΕΒΕ συμμετείχε  με δύο ενιαία για τα μέλη του περίπτερα, 70 τ.μ. περίπου, όπου φιλοξενήθηκαν 8 επιχειρήσεις της Π.Ε. Κοζάνης με προϊόντα παραγωγής και εμπορίας τους που στο μεγαλύτερο μέρος τους προέρχονται από το χώρο της μεταποίησης, κυρίως, και δραστηριοποιούνται στον τομέα οικοδομικών υλικών και οικιακού εξοπλισμού,  ενώ συμμετείχε και ένας γουνοποιός και μία επιχείρηση κατασκευής παραδοσιακών ενδυμάτων.

Κατά γενική ομολογία των εκθετών η εκθεσιακή τους παρουσία προσέλκυσε το ενδιαφέρον επισκεπτών και εμπόρων, ωστόσο η αβεβαιότητα που ακολούθησε τη δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης μετά τις εκλογές δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι λοιπόν δηλώνουν οι συμμετέχοντες, οι οποίοι αποδίδουν την επιφύλαξη τους αυτή όχι τόσο στην κρίση, όσο στην πολιτική αστάθεια.

Ωστόσο, όπως όλοι τονίζουν, με την εκθεσιακή συμμετοχή του Επιμελητηρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά δόθηκε  η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να συναντήσουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες του Νομού Κοζάνης και τα προϊόντα τους,  γεγονός που όπως εκτιμούν τα μέλη μπορεί να αποφέρει μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα για ενδιαφέρουσες εμπορικές συναλλαγές.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου  5 Μαΐου 2012 Οκτωβρίου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κώστας Κυριακίδης και τα μέλη του Δ.Σ.. Δημήτρης Παφίλης, Θωμάς Παπαδόπουλος. Ιορδάνης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Στούκης.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ.

desktop103_F1734.jpg

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR