ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην  88η ΔΕΘ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην  88η ΔΕΘ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην  88η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Κοζάνης  προτίθεται να  συμμετάσχει με επιχειρήσεις - μέλη του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την  Κεντρική  Ένωση  Επιμελητηρίων  Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα εκθεσιακό γεγονός θεσμικού χαρακτήρα  Θεωρείται  η «μητέρα»  των  εκθέσεων  στην Ελλάδα, διοργανώνεται από το  1926 και αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας.

Η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Με τη δυναμική παρουσία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τιμώμενη την ομοσπονδιακή Δημοκρατία της  Γερμανίας, τη φιλοξενία πολλών B2B και Β2C γεγονότων, αλλά και πλήθος ψυχαγωγικών  και  πολιτιστικών εκδηλώσεων  για το ευρύ κοινό, η 88η  ΔΕΘ κλείνει το θεσμικό  ραντεβού της με τις χιλιάδες κόσμου που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό τους στην 88η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν  τα  προϊόντα  τους  μέσω  έντυπου  διαφημιστικού  υλικού  ή δειγμάτων των  προϊόντων  τους  ή και να  προβούν σε πώλησή τους.

Στόχος της  συγκεκριμένης  διοργάνωσης είναι να αναδείξει τη δυναμική και τις προοπτικές της αγοράς  με  τις  πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες που προσφέρονται φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι  ταμειακά  ενήμερες για το 2024 επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης (πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Κοζάνης 2461034669 ).

Με στόχο την έγκαιρη  προετοιμασία  της  άρτιας  οργάνωσης  της  συμμετοχής  και λόγω  μεγάλου  ενδιαφέροντος  συμμετοχής   των  επιχειρήσεων, παρακαλούμε  τις  ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις να  επικοινωνήσουν με την ειδική συνεργάτη του Επιμελητηρίου, τηλ. 24610 41693  και να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, έως 26 Ιουνίου 2024 στο συγκεκριμένο email: idikos@evekozani.gr.

 

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR