ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική εσπερίδα  για  τον  κλάδο  των  Εξαγωγικών  Επιχειρήσεων  με  τίτλο  «Εξαγωγές στην Πράξη»

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική εσπερίδα  για  τον  κλάδο  των  Εξαγωγικών  Επιχειρήσεων  με  τίτλο  «Εξαγωγές στην Πράξη»

  

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική εσπερίδα  για  τον  κλάδο  των  Εξαγωγικών  Επιχειρήσεων  με  τίτλο  «Εξαγωγές στην Πράξη»

Η  Περιφέρεια  Δυτικής  Μακεδονίας ( Αντιπεριφέρεια  Επιχειρηματικότητας)  και το Επιμελητήριο  Κοζάνης  συνδιοργάνωσαν  Εσπερίδα  για  τον κλάδο των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων με τίτλο «Εξαγωγές στην Πράξη», την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα Kοβεντάρειο στην Κοζάνη.

Η εσπερίδα  αποτέλεσε  μια  πολύτιμη  ευκαιρία  για  τους  επαγγελματίες  του κλάδου των εξαγωγικών επιχειρήσεων να ενημερωθούν για  τις πρακτικές και τις  στρατηγικές  που οδηγούν σε επιτυχείς εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι θεματολογίες κι οι εισηγητές περιλάμβαν:

  1. Εισαγωγή στις Εξαγωγές: Εισηγητής κ. Ιωάννης Δάρας, Διευθυντής Εξαγωγών.
  2. Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Εκθέσεις και B2B Συναντήσεις: Εισηγητής κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης & Διευθύνων Σύμβουλος.
  3. Εξαγωγές σε Τρίτες χώρες: Εισηγητής κ. Γιάννης Χαλδούπης, Σύμβουλος Εξαγωγών.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  και  τον  Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας  και μεταφορών  κ. Νίκο Λυσσαρίδη, αναγνωρίζοντας ότι  για  πολλές  επιχειρήσεις η «λύση» βρίσκεται στην εξωστρέφεια, και συγκεκριμένα στις εξαγωγές  προϊόντων  ή υπηρεσιών διοργάνωσαν την συγκεκριμένη ημερίδα, με  κύριο στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων.


 

 

 

 

 

 

Πηγή : https://kozan.gr/archives/548197

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR