ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή  των μέλών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην N.A. Ευρώπη

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή  των μέλών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην N.A. Ευρώπη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή  των μέλών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην N.A. Ευρώπη

Δυναμική  κρίνεται  από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου  Κοζάνης η συμμετοχή    επιχειρήσεων  - μελών  του    στην  μεγαλύτερη  έκθεση  Τροφίμων και Ποτών Food  Expo που  πραγματοποιήθηκε  από τις 9-11  Μαρτίου στο Αthens Metropolitan  Expo, σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας  και τον αντιπεριφερειάρχη   Επιχειρηματικότητας και  Μεταφορών κ. Νίκο Λυσσαρίδη. 

Το Επιμελητήριο  Κοζάνης συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην Έκθεση Food Expo 2024  και  υποδέχθηκε  πλήθος  κόσμου  στο  περίπτερό  του. 

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της FOOD EXPO, όπου παρακολούθησαν για τελευταία ημέρα τα ξεχωριστά special events από κορυφαίους experts του κλάδου. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων των διοργανωτών, το Επιμελητήριο και οι επιχειρήσεις – μέλη του, έλαβαν μέρος σε εκδήλωση  γευσιγνωσίας  κατά  τη  διάρκεια  της  οποίας  o γνωστός  Σεφ  κ. Γιώργος Καραβαγγέλας  (Willy)  μαγείρεψε για  το κοινό και  τους  εμπορικούς επισκέπτες   με προϊόντα διατροφής  των επιχειρήσεων της  Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων.

Η ποιότητα  των  επισκεπτών σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση  της  έκθεσης και του περιπτέρου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είχε ως αποτέλεσμα  τη  δημιουργία  κλίματος αισιοδοξίας, τόσο εκ μέρους των διοργανωτών, όσο και των εκθετών.

Οι επίχειρήσεις μέλη του ΕΒΕ  μπόρεσαν να αναδείξουν τα ποιοτικά προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και συναντήσεις με εμπόρους και δίκτυα διανομής από όλη την χώρα καθώς και το εξωτερικό. Οι εποικοδομητικές επαφές  που είχαν οι εκθέτες, δημιούργησαν εμπορικές συμφωνίες  και  αποτέλεσαν  σημείο αναφοράς για τους αγοραστές  που αναζητούν  ποιοτικά προϊόντα για τις επιχειρήσεις τους.



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR