ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 01/2024 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 01/2024 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

                                   

 

                                                                                                                                                 Κοζάνη,04.03.2024

                                                                                                                                                 Αρ.πρωτ.506                   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 01/2024 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κατόπιν  ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν  στο πλαίσιο  της Πρόσκλησης 1/2024 Το επιμελητήριο  Κοζάνης  προβαίνει στη  συγκρότηση  Προσωρινών Πινάκων (κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη βαθμολογία) των Επιτυχόντων, των  Επιλαχόντων  και των Απορριφθέντων  Υποψηφίων  Ωφελουμένων. Τα αποτελέσματα έχουν  προκύψει  βάσει  της μοριοδότησης με βάση τις διαθέσιμες θέσεις που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση.

Οι υποψήφιοι  που επιθυμούν  να  υποβάλλουν  αιτιολογημένες αντιρρήσεις θα μπορούν να το κάνουν, άπαξ, μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων και εντός αποκλειστικής  προθεσμίας  πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση του Προσωρινού Μητρώου Ωφελούμενων. Οι αντιρρήσεις/ενστάσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά προς την Επιτροπή  Ενστάσεων  που έχει οριστεί  για το σκοπό αυτό από το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο e-mail kozanikatartisi@gmail.com υπόψη:

Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Πλοηγός Δεξιοτήτων στην Κοζάνη Δυτικής Μακεδονίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6001146».

Η Επιτροπή Ενστάσεων εξετάζει πρώτα το εμπρόθεσμο και εν συνεχεία το βάσιμο των αντιρρήσεων, και  εκδίδει σχετική απόφαση την οποία κοινοποιεί ηλεκτρονικά στον κάθε αιτούντα.

Η Επιτροπή Ενστάσεων δύναται να ζητήσει  διευκρινίσεις  από  τον  αιτούντα  και γενικώς να ενεργήσει οτιδήποτε απαιτηθεί, προκειμένου να αξιολογήσει τους ισχυρισμούς του αιτούντα.

Η Επιτροπή  Ενστάσεων  καλείται  να  αποφανθεί επί των αντιρρήσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την υποβολή τους. Μετά την εξέταση τυχόν αντιρρήσεων, η Επιτροπή Επιλογής Ωφελούμενων προχωρά στην Κατάρτιση του οριστικού Μητρώου Ωφελούμενων και δημοσιοποιεί το σχετικό Μητρώο στην ιστοσελίδα του Επιμελητήριου Κοζάνης (https://www.evekozani.gr/) και  του  Έργου (https://katartisi-kozani.gr)

Σημείωση: Οι ενστάσεις για να είναι έγκυρες θα πρέπει να αποσταλούν από  την  ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση  που  δηλώθηκε  κατά την  Υποβολή  της  αίτησης  συμμετοχής στην πράξη «Πλοηγός Δεξιοτήτων στην Κοζάνη Δυτικής Μακεδονίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6001146».



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 01/2024 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR