ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00, η επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, η οποία διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00, η επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, η οποία διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00, η επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, η οποία διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00, η επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, η οποία διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Βυθούλκα Θεόδωρου, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα του Συλλόγου από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα. Αναφέρθηκε στις τελευταίες καινοτόμες δράσεις του Συλλόγου, όπως η ιστοσελίδα www.panefkolo.gr , η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστη συνεργασία με το Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης και τις κάρτες μελών, μια δράση που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα στην αγορά της Πτολεμαΐδας.

Ακολούθησε η βράβευση διατελεσάντων εν ζωή Προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας.

Ο Υφυπουργός Βόρειας Ελλάδας, κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο, κ Φραγκουλίδη Σταύρο.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας, κ. Πλακεντάς Παναγιώτης βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο, κ. Ασιανό Σοφοκλή.

Ο Περιφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. Αμανατίδης Γεώργιος βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο, κ. Τρυψάνη Θεόδωρο.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, κ. Μητλιάγκας Ιωάννης βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο, κ. Καλαϊτζόπουλο Ματθαίο.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, κ. Δημάδης Κωνσταντίνος βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο, κ. Ηλιόπουλο Γεώργιο.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ελμαλόγλου Νεκτάριος, βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο, κ. Δεληκώστα Μιχαήλ.

Τέλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, κ. Βυθούλκας Θεόδωρος βράβευσε τον Αρχιμανδρίτη, κ. Μανάδη Νικηφόρο τόσο για τη βοήθειά του όσο και για το λεύκωμα που κυκλοφόρησε πριν χρόνια για τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας.

Ο Αρχιμανδρίτης, Μανάδης Νικηφόρος και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, Ειρηναίος αφού ευλόγησαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, έδωσαν συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο για την προσπάθειά του όλα αυτά τα χρόνια και για την στήριξή του στην τοπική κοινωνία, ευχόμενός τους δύναμη να συνεχίσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο και τα χρόνια που έπονται.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μίλησαν για τη μεγάλη προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου στα χρόνια που πέρασαν και τη σημασία να παραμείνει δυνατός και να συνεχίσει να προσφέρει και να βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό των εμπόρων της τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης Βουλευτές Δυτικής Μακεδονίας, πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης, πρώην Περιφερειάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, πρώην Δήμαρχοι Εορδαίας, η Διοίκηση της τοπικής κοινότητας Πτολεμαΐδας, Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, μέλη Σωματείων, Πολιτιστικών Συλλόγων, άλλων Εμπορικών Συλλόγων καθώς και μέλη του Εμπορικού μας Συλλόγου, τα οποία ευχαριστεί ο Σύλλογος για τη στήριξη, τη συνεργασία τους, και με τη βοήθεια αυτών ο Σύλλογος μπορεί και συνεχίζει το έργο του! Σας επισυνάπτουμε σχετικό υλικό από την Εκδήλωση.

Πηγή φωτογραφιών: https://e-ptolemeos.gr , https://kozan.gr , https://eordaialive.com

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή :https://www.espt.gr/3080-2/

 

 

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR