ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Συνάντηση εργασίας της  Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον Γενικό  Διευθυντή k. Klaus Heim της ATG ( Advanced Technology Group, από την Γερμανία) και τον κ. Δρ. Μηχ. Βασίλη Κική ομ. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συνάντηση εργασίας της  Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον Γενικό  Διευθυντή k. Klaus Heim της ATG ( Advanced Technology Group, από την Γερμανία) και τον κ. Δρ. Μηχ. Βασίλη Κική ομ. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Συνάντηση εργασίας της  Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον Γενικό  Διευθυντή k. Klaus Heim της ATG ( Advanced Technology Group, από την Γερμανία) και τον κ. Δρ. Μηχ. Βασίλη Κική ομ. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Συνάντηση εργασίας της  Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον Γενικό  Διευθυντή k. Klaus Heim της ATG ( Advanced Technology Group, από την Γερμανία)  και τον κ. Δρ. Μηχ. Βασίλη Κική  ομ. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 20  Σεπτεμβρίου 2023  στο Επιμελητήριο Κοζάνης με αντικείμενο την προσπάθεια ωρίμανσης επενδυτικής πρότασης του Ομίλου ATG για τη δημιουργία σύγχρονης ρομποτικής μονάδας παραγωγής Φωτοβολταϊκών Πάνελς τα οποία θα εξάγονται στην Γερμανία και θα διατίθενται  και στην Ελληνική αγορά.

Η πρόταση θα υποβληθεί στο χρηματοδοτικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και η επένδυση θα υλοποιηθεί  στην Περιφερειακή  Ενότητα Κοζάνης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Κοζάνης κ. Ιωάννης Μητλιάγκας  αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για την προσέλκυση και την υποβοήθηση ξένων επενδύσεων στην περιοχή. Σημειώνεται πως η επένδυση σε πρώτο στάδιο εκτιμάται πως θα απασχολήσει 30 εργαζομένους. Ο  επενδυτής προτίθεται να εκπαιδεύσει το απαιτούμενο προσωπικό στις εγκαταστάσεις του στη μητρική εταιρεία στην Γερμανία αλλά και στην Κοζάνη, για την   στελέχωση  της  βιομηχανικής μονάδας που θα κατασκευαστεί   στην  Κοζάνη.

Βιογραφικά Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων να αποστέλλονται στον κ. Κική στο συγκεκριμένο email: vaskikis@yahoo.com



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR