ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ανακοίνωση Ανοιχτής Πρόσκλησης για Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ανακοίνωση Ανοιχτής Πρόσκλησης για Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Ανακοίνωση Ανοιχτής Πρόσκλησης για Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Το έργο ECOTOURS προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για τις Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και τις τοπικές κοινωνίες σε 6 ευρωπαϊκές χώρες!

Εάν είστε μια ΜΜΕ που ενδιαφέρεται για την προώθηση του κυκλικού και βιώσιμου τουρισμού, το έργο προβλέπει την παροχή οικονομικής στήριξης σε Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις ως μέσο για να ενισχύσει την ικανότητα των ΜΜΕ του τουρισμού να προωθήσουν τον κυκλικό τουρισμό και να υιοθετήσουν τις περιβαλλοντικές αρχές, πρακτικές και πρότυπα στις επιχειρήσεις τους.

Ανακαλύψτε πώς να συμμετέχετε στην εμπειρία ECOTOURS!

Η μετατροπή των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε κοινά εργαστήρια για την ανάπτυξη κυκλικών και αειφόρων τουριστικών οικοσυστημάτων είναι ο τελικός στόχος του έργου ECOTOURS.Πρόσφατα δημοσιεύσαμε την πρόσκληση για επιλογή τουριστικών ΜΜΕ με έδρα την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, την Ισπανία, την Κύπρο.Οι επιλεγμένες ΜΜΕ θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουν τον κυκλικό τουρισμό και να υιοθετήσουν περιβαλλοντικές αρχές, πρακτικές και πρότυπα στις επιχειρήσεις τους.

Η επιχείρησή σας θα μπορούσε να επιλεγεί και να επωφεληθεί από την οικονομική υποστήριξη που δομείται ως εξής:

● 80 ώρες παροχής συμβουλών και καθοδήγησης για κυκλική επιχειρηματική ανάπτυξη,● Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πιστοποίηση,● Συμμετοχή σε διεθνή εκπαιδευτική επίσκεψη,● Υποστήριξη για τη δημιουργία κυκλικών οικοτουριστικών διαδρομών● Συμμετοχή στο διαγωνισμό καινοτομίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου ECOTOURS!

Πώς να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας ως τουριστική ΜΜΕ

Η πρόσκληση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του έργου ECOTOURS σε αυτό τον σύνδεσμο , όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κατεβάσετε την πρόσκληση προκηρύξεων για τις ΜΜΕ που είναι διαθέσιμη στις εθνικές γλώσσες του έργου (Αγγλικά, Ιταλικά, Ελληνικά, Γαλλικά και Ουγγρικά). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 10 Αυγούστου 2023 (17:00 CET). Η φόρμα υποβολής είναι στα αγγλικά και είναι διαθέσιμη κάνοντας κλικ παρακάτω:

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ECOTOURS: Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τους σε εργαστήρια συνανάπτυξης κυκλικών και αειφόρων τουριστικών οικοσυστημάτων

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απευθύνεται σε ΜΜΕ με έδρα την Ιταλία (επαρχίες Enna, Agrigento και Trapani), Ελλάδα (Δυτική Μακεδονία), Γαλλία (Κορσική), Ουγγαρία (Νότια Μεγάλη Πεδιάδα), Ισπανία (Γαλικία, Βίγκο), Κύπρο (Λευκωσία), που αντιμετωπίζουν κοινές κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19.Οι ειδικοί στόχοι του έργου είναι:

● Να αυξήσει την ικανότητα των ΜΜΕ του τουρισμού και των κοινοτικών οικοσυστημάτων στην Ε.Ε να ενσωματώνουν και να προωθούν βιώσιμες στρατηγικές και πρακτικές στον κυκλικό τουρισμό.

● Να ενισχύσει τη διαδικασία μετάβασης των τουριστικών ΜΜΕ αυξάνοντας την ικανότητά τους για υιοθέτηση βιώσιμων και κυκλικών αρχών και προτύπων.



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR