ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην 87η ΔΕΘ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην 87η ΔΕΘ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην 87η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Κοζάνης  προτίθεται να  συμμετάσχει με επιχειρήσεις - μέλη του στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα εκθεσιακό γεγονός θεσμικού χαρακτήρα Θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα, διοργανώνεται από το  1926 και αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας την Βουλγαρία δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Η 87η ΔΕΘ αποτελεί τη μεγαλύτερη  εμπορική  διοργάνωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το  ιδανικό  γεγονός, προκειμένου να ενισχυθούν οι οικονομικές, επιχειρηματικές, πολιτικές, πολιτιστικές και μορφωτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η 87η ΔΕΘ θα παρουσιάσει τις νέες προτάσεις  της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη  κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

Επιπλέον, πλήθος εκδηλώσεων και πρωτότυπων αφιερωμάτων θα εμπλουτίσει τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της επερχόμενης ΔΕΘ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό τους στην 87η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες για το 2023 επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης (πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Κοζάνης 2461034669 ).

Στόχος της  συγκεκριμένης  διοργάνωσης είναι να αναδείξει τη δυναμική και τις προοπτικές της αγοράς με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες που προσφέρονται φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Με στόχο την έγκαιρη  προετοιμασία  της  άρτιας οργάνωσης της συμμετοχής και λόγω  μεγάλου  ενδιαφέροντος  συμμετοχής  των επιχειρήσεων, παρακαλούμε τις  ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με την ειδική συνεργάτη του Επιμελητηρίου, τηλ. 24610 41693  και να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, έως τη Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στο συγκεκριμένο email: idikos@evekozani.gr.

Παρακαλούμε δείτε την επισυναπτόμενη αίτηση.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR