ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Συνάντηση γνωριμίας της Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης στο Επιμελητήριο της Κοζάνης

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συνάντηση γνωριμίας της Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης στο Επιμελητήριο της Κοζάνης

Συνάντηση γνωριμίας της Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης στο Επιμελητήριο της Κοζάνης

 

Η αναπτυξιακή γερμανική Τράπεζα Procredit Bank διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας εκδήλωση γνωριμίας με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Κοζάνης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας ανέφερε: “Το Επιμελητήριο της Κοζάνης βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, την πρόκληση της απολιγνιτοποίηση, της δίκαιης μετάβασης.  Ένα μεγάλο ζητούμενο σε όλη αυτή τη διαδικασία ωρίμανσης επενδύσεων.

Επενδύσεις οι οποίες κατά βάση θα δημιουργήσουν οι τοπικοί επιχειρηματίες αλλά και ξένοι επιχειρηματίες έχουν ένα μεγάλο ερωτηματικό, το ερωτηματικό της χρηματοδότησης, ξέρουμε ότι περίπου το 90% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν έχει πρόσβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, οπότε κάθε νέα πρόταση, κάθε πρόκληση, κάθε πρόσκληση η οποία έχει να κάνει με την ενημέρωση νέων δυνατοτήτων προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκει το Επιμελητήριο ανοιχτό, αρωγό και φιλοδοξώντας να ενημερώσει τους επιχειρηματίες για νέες πρωτοβουλίες και νέες δυνατότητες, οι οποίοι καλούνται να ακούσουν, να αξιολογήσουν και να ενσωματώσουν ή να εντάξουν στην στρατηγική τους νέες διεξόδους όπως μία smartbank, όπως είναι η Procredit Bank.

Το Επιμελητήριο θα παραμείνει ανοιχτό σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους πρόσκληση και πρωτοβουλία οποιοδήποτε φορέα ο οποίος θέλει να κινηθεί οργανωμένα και να παρουσιάσει τις προτάσεις του στο πλαίσιο όλης αυτής της κινητικότητας. Σήμερα έχουμε μία ανοιχτή πρώτη συνάντηση ενημέρωσης κυρίως για τα μέλη μας, τους επιχειρηματίες και αυτούς που έχουν μπροστά τους κυρίως επενδυτικά πλάνα για την περιοχή και ελπίζω να είναι μία χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση.”

 

  

 

Πηγή:  https://www.prlogos.gr

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR