ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Μια κοινή ιστοσελίδα e-shop για τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δημιουργήθηκε και λειτουργεί ήδη, με την ονομασία «Panefkolo.gr»με  πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας και χρηματοδότηση εξ'ολοκλήρου από το Επιμελητήριο  Κοζάνης

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Μια κοινή ιστοσελίδα e-shop για τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δημιουργήθηκε και λειτουργεί ήδη, με την ονομασία «Panefkolo.gr»με  πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας και χρηματοδότηση εξ'ολοκλήρου από το Επιμελητήριο  Κοζάνης

Μια κοινή ιστοσελίδα e-shop για τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δημιουργήθηκε και λειτουργεί ήδη, με την ονομασία «Panefkolo.gr» με  πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας και χρηματοδότηση εξ'ολοκλήρου από το Επιμελητήριο  Κοζάνης

Μια κοινή ιστοσελίδα e-shop για τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δημιουργήθηκε και λειτουργεί ήδη, με την ονομασία «Panefkolo.gr». Η ιστοσελίδα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα.

 

Η ιστοσελίδα, που χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από το ΕΒΕ Κοζάνης, έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, ώστε να αναδειχθεί δυναμικά η αγορά της πόλης.

Για μια πρωτοβουλία που θα δώσεις στις επιχειρήσεις μια νέα καλύτερη ώθηση έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Εορδαίας Δημήτρης Ορφανίδης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο, προσθέτοντας: «Ο Δήμος ήταν είναι και θα είναι παρών σε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία, συμπαραστάσεις σε κάθε  βήμα σας για ό,τι αξιόλογο γίνεται».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Κοζάνης κ. Γιάννης  Μητλιάγκας  ανέφερε ότι ο σύλλογος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα μέλη  του και αν χρειαστεί  πειραματίζεται, οπότε και προχώρησε σε  αυτή  την  καινοτόμα, φιλόδοξη ιδέα η οποία και θα παρακολουθείται  πως  θα πάει. «Ο ρόλος του Επιμελητηρίου είναι να ενθαρρύνει  παρόμοιες  πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων», προσέθεσε, ενώ στάθηκε στο ρόλο των νέων τεχνολογιών, αλλά και στην πολύ καλή συνεργασία με τον τοπικό εμπορικό σύλλογο, καθώς και με άλλα σωματεία, όπως το Σωματείο Επισκευαστών Εορδαίας, τους Ψυκτικούς κ.α. Επίσης, τόνισε ότι το Επιμελητήριο Κοζάνης αφουγκράζεται, πειραματίζεται και  ενθαρρύνει  καινοτόμες  πρωτοβούλιες όπως αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας Θεόδωρος Βυθούλκας παρουσίασε την ιστοσελίδα, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη ημέρα για το σύλλογο καθώς κατασκευάστηκε μια ιστοσελίδα για τα μέλη της, ταυτόχρονα και μέλη του ΕΒΕ Κοζάνης.

 

Ο κ. Βυθούλκας αναφέρθηκε σε μια ιστοσελίδα που έχει εμφάνιση και λειτουργικότητα, που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια που πρέπει στα καταστήματα της πόλης. «Στόχος του Panefkolo.gr είναι η αύξηση των πωλήσεων από όλη τη χώρα, των τοπικών καταστημάτων μας», προσέθεσε, λέγοντας ότι η ιστοσελίδα ήρθε για να μείνει, καθώς ο κόσμος μπορεί να βρει μεγάλη γκάμα προσφορών, ενώ γνωρίζει τα τοπικά καταστήματα στον κόσμο. Έτσι, προσέθεσε, να έρθουν χρήματα στην περιοχή από εξωγενείς παράγοντες, ώστε τα έσοδα των πωλήσεων να πάνε σε αυξήσεις προσλήψεων προσωπικού των τοπικών καταστημάτων.

Το Panefkolo.gr έχει εκπτωτικά κουπόνια προσφοράς και αμέσως μεταφέρει τον πελάτη στο εκάστοτε e-shop  για να προχωρήσει στην αγορά του προϊόντος. Η ιστοσελίδα κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ σε αυτή συμμετέχουν όλα τα καταστήματα, όσα διαθέτουν e-shop αλλά και θα υπάρχουν τα στοιχεία για πελάτες ώστε να κάνουν τηλεφωνικές παραγγελίες. Η ενημέρωση της ιστοσελίδας γίνεται καθημερινά. Η συμμετοχή των e-shop της πόλης ξεπέρασε το 55% των ενεργών e-shop και φιλοδοξούν ότι θα φτάσει στο 100%, με τον κ. Βυθούλκα να τονίζει πως είναι ο μοναδικός σύλλογος πανελλαδικά που έχει προχωρήσει σε ανάλογη ενέργεια.

Πως λειτουργεί

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις διαφημίζουν προϊόντα τα οποία διαθέτουν σε προσφορά και σε ασυναγώνιστες τιμές, σε διαφορετικό κουπόνι το καθένα, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε μια ποικιλία εκπτωτικών προϊόντων τα οποία διαλέγει ανά κατηγορία (π.χ. Τεχνολογία, Μόδα – Ρούχα – Παπούτσια, Υγεία – Ομορφιά, Βιβλία – Χαρτικά, Σπίτι – Κήπος, Auto – Moto κ.ά.), ενώ τα καταστήματα διαφημίζονται ισάξια.

Ο χρήστης μπορεί να δει τις πληροφορίες του κάθε καταστήματος, όπως τη διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τον υπερσύνδεσμο – link των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και όλα τα ενεργά κουπόνια.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας «Panefkolo.gr» επιμελήθηκε η εταιρεία NetStudio Ε.Ε.

Πηγή: https://e-ptolemeos.gr/ptolema%ce%90da-sto-aera-i-koini-istoselida-e-shop-topikon-epicheiriseon-panefkolo-gr-protovoulia-tou-emporikou-syllogou-kozanis-chrimatodotisi-apo-to-epimelitirio-kozan

Πηγή: https://www.eordaia.org/

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR