ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Το Σωματείο Ψυκτικών Δυτικής Μακεδονίας και το Ε.Β.Ε. Ν. Κοζάνης, συνδιοργάνωσαν σήμερα στο αμφιθέατρο του επιμελητηρίου Ν.Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, ημερίδα με θέμα Ηλεκτρονικό Δελτίο Ελέγχου Ψυκτικών και κλιματιστικών εφαρμογών

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Το Σωματείο Ψυκτικών Δυτικής Μακεδονίας και το Ε.Β.Ε. Ν. Κοζάνης, συνδιοργάνωσαν σήμερα στο αμφιθέατρο του επιμελητηρίου Ν.Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, ημερίδα με θέμα Ηλεκτρονικό Δελτίο Ελέγχου Ψυκτικών και κλιματιστικών εφαρμογών
Το Σωματείο Ψυκτικών Δυτικής Μακεδονίας και το Ε.Β.Ε. Ν. Κοζάνης, συνδιοργάνωσαν  στο αμφιθέατρο του επιμελητηρίου Ν.Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, ημερίδα με θέμα Ηλεκτρονικό Δελτίο Ελέγχου Ψυκτικών και κλιματιστικών εφαρμογών.
 
Το Σωματείο Ψυκτικών Δυτικής Μακεδονίας και το Ε.Β.Ε. Ν. Κοζάνης, συνδιοργάνωσαν σήμερα στο αμφιθέατρο του επιμελητηρίου Ν.Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, ημερίδα με θέμα Ηλεκτρονικό Δελτίο Ελέγχου Ψυκτικών και κλιματιστικών εφαρμογών.
Το ΗΔΕ είναι πλέον απαραίτητο για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και η μη τήρηση του θα επιφέρει μεγάλα πρόστιμα στους κατόχους του εξοπλισμού!! Όλοι οι επαγγελματίες, θα πρέπει να προσαρμοστούμε σιγά σιγά στη νέα αυτή πραγματικότητα, όλα τα μέλη του σωματείου μας είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργίας του όλου συστήματος, καθώς και της πιστοποίησης των ψυκτικών και κλιματιστικών σας εγκαταστάσεων.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του προέδρου κ. Κοντούσια Δημήτρη και του γραμματέα κ. Pantelis Chaviaras της ΟΨΕ (Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδας) οι οποίοι ήταν και οι ομιλητές.
Να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία τον πρόεδρο κ. Giannis Mitliagas και αντιπρόεδρο κ. Antonis Pougaridis του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Σωματείου μας για αυτό το σοβαρό θέμα που αφορά όλους τους επαγγελματίες.
 
Με εκτίμηση
Βίττης Κ. Στέλλιος
Εργοδηγός Ψυκτικός
Μέλος Σωματείου Ψυκτικών
Δυτ. Μακεδονίας
 
 
 
 
 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR