ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Newsletter No 8

                               

                                                                                                                        Newsletter   Νο  817/02/2023

 

Το Επιμελητήριο Koζάνης ενημερώνει τα μέλη του:

Επιμελητηριακά Νέα

Άνοιξε τις πύλες του μετά  από 3,5 χρόνια το  χρόνια το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενώντας την έκθεση & συνέδριο   «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας  και της Καινοτομίας» στις 7-9/2/2023.

Άνοιξε τις πύλες του μετά από 3,5 χρόνια το Εκθεσιακό Κέντρο  Δυτικής Μακεδονίας  φιλοξενώντας  την  Έκθεση  & Συνέδριο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» στις 7-9/2/2023.

Μια σημαντική υποδομή για την περιοχή  ξαναμπαίνει στο χάρτη της ανάπτυξης και του επιχειρείν. 

Με στόχο την ανάδειξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την αξιοποίηση ερευνητικών, καινοτόμων αποτελεσμάτων έργων και δράσεων από επιχειρήσεις, ερευνητές, εφευρέτες, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας και η ΔΟΜΗ RIS Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν  την 1η «Έκθεση & Συνέδριο Καινοτομίας», 7 με 9 Φεβρουαρίου, 2023.

 Για περισσότερα κάντε κλικ  εδώ

-

Πρόσκληση  Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος   για  συμμετοχή  των  Επιχειρήσεων  -  Μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης  στην 21η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ» Εκθεσιακή Δραστηριότητα 2023.

Το Επιμελητήριο   Κοζάνης   προτίθεται  να  συμμετάσχει  με  επιχειρήσεις - μέλη του  στην  21η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ» Εκθεσιακή Δραστηριότητα 2023 που θα πραγματοποιηθεί  από  τις  27 έως τις 31  Μαΐου  στο  ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  υπό την αιγίδα  του  Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου,  Δήμου ΔωδώνηςΔήμου Ζίτσας.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο  πλαίσιο  των  πρωτοβουλιών  του  για  την προώθηση  και  την ανάπτυξη της  εξωστρέφειας  των  τοπικών  Επιχειρήσεων και  τη στήριξη της  επιχειρηματικότητας,  καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη  του  που επιθυμούν τη συμμετοχή τους, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην 21η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2023»

Για  περισσότερα  κάντε κλικ  εδώ

-

Η τοποθέτηση  του  Προέδρου  του  Επιμελητηρίου  Κοζάνης  στο  Συνέδριο  με τίτλο «Η Δυτική  Μακεδονία  της  Δημιουργίας  και  της Καινοτομίας »

 Για  περισσότερα  κάντε  κλικ εδώ

-

Στήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην Κοζανίτικη   Αποκριά   σε  συνεργασία  με  τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης  και  το  Σωματείο Ιδιοκτήτων καφετεριών  και  καφέ – ζαχαροπλαστείων Κοζάνης  «Ο ΕΡΜΗΣ»

-

 Δράσεις  αντιμετώπισης  της  Ανεργίας

ΑΕΔ - ΔΥΠΑ: «Έρχονται» δύο  νέα  προγράμματα  για  20.000  ανέργους  με  επιδότηση  μισθού  έως  750 ευρώ

Πολλά από τα προγράμματα, όπως έχει επισημάνει ο διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης, θα υλοποιηθούν κυρίως με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.

Μάλιστα σχεδιάζονται καινοτόμες και πιλοτικές δράσεις για 17.750 ανέργους σε 4 τουλάχιστον πόλεις και προγράμματα επιχορήγησης νέων επιχειρήσεων από ανέργους 20-44 ετών που ανήκουν σε περιθωριοποιημένες ομάδες.

Για περισσότερα  κάντε  κλικ  εδώ

-

Ανεργία 11,6% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2022

Στο  11,6% ανήλθε  το  ποσοστό  της  ανεργίας  στην  Ελλάδα  τον Δεκέμβριο πέρυσι, έναντι 12,9% τον Δεκέμβριο 2021 και του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,6% τον Νοέμβριο 2022.


Οι άνεργοι ανήλθαν σε 545.372 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά 57.565 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2021 (9,5%) και αύξηση κατά 6.170 άτομα σε σχέση με τον Νοέμβριο 2022 (1,1%).
Στις γυναίκες το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε σε 15,6% από 17% τον Δεκέμβριο 2021 και στους άνδρες σε 8,3% από 9,6%.
Κατά μεγάλες ομάδες ηλικιών, στις ηλικίες 15- 24 ετών το ποσοστό ανεργίας ανήλθε σε 28,9% από 29,7% τον Δεκέμβριο 2021 και στις ηλικίες 25- 74 ετών σε 10,7% από 12,1%.

Για  περισσότερα  κάντε  κλικ εδώ

 

-

Πρόγραμμα  επιχορήγησης  επιχειρηματικών  πρωτοβουλιών  απασχόλησης  3.000  νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29  ετών με έμφαση  στην  ψηφιακή  οικονομία  Β΄ ΚΥΚΛΟΣ

 

Τη Δευτέρα 13  Φεβρουαρίου στις 13:00, ξεκίνησε  η  υποβολή  ηλεκτρονικών  αιτήσεων  χρηματοδότησης  για  τον Β΄ κύκλο του «Προγράμματος  επιχορήγησης   επιχειρηματικών   πρωτοβουλιών  απασχόλησης  νέων  ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία». Ο στόχος της δράσης, διάρκειας 12 μηνών, είναι η προώθηση στην  αυτοαπασχόληση  1.500 νέων ανέργων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με  έμφαση  στην ψηφιακή οικονομία.

 Για  περισσότερα  κάντε  κλικ εδώ

-

Νέο πρόγραμμα για  την  ένταξη  3.000  πρώην μακροχρόνια  ανέργων  56+ ετών στον ιδιωτικό  τομέα  με επιχορήγηση 8.556 ευρώ

Ξεκίνησαν οι  αιτήσεις  επιχειρήσεων  για ένταξη στο  "Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 3.000 ανέργων  ηλικίας  56  ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-6

Για  περισσότερα  κάντε  κλικ εδώ

Άνοιξε  η  πλατφόρμα  για  το  επίδομα  εργασίας

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων από τους επιδοτούμενους ανέργους για το  «επίδομα εργασίας», τη νέα παροχή για τους επιδοτούμενους ανέργους που ξεκινούν να εργάζονται.

 

Το νέο επίδομα εργασίας  θεσμοθετήθηκε μέσω του νόμου «Δουλειές Ξανά» ως κίνητρο και επιβράβευση για τη γρήγορη επανένταξη στην αγορά εργασίας. Οι επιδοτούμενοι άνεργοι που προσλήφθηκαν από τις 29.12.2022 και μετά, κατά τη διάρκεια της επιδότησής τους θα εξακολουθούν να λαμβάνουν το 50% του επιδόματός τους για το διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της περιόδου επιδότησής τους.

 

Δικαιούχοι είναι όσοι λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας ή βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολούμενων και προσλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της επιδότησής τους σε μισθωτή εργασία πλήρους απασχόλησης, σε εργοδότη στον οποίο δεν είχαν απασχοληθεί τα δύο τελευταία έτη πριν από την έναρξη της επιδότησής τους.

Το επίδομα εργασίας δεν μπορεί να χορηγηθεί πάνω από μία φορά εντός της ίδιας τριετίας.

Για την καταβολή της παροχής, οι δυνητικά δικαιούχοι εισέρχονται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς TaxisNet στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/epidoma-ergasias-gia-paratase-epidomatos-anergias

και υποβάλλουν μια απλή δήλωση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα. Η καταβολή του επιδόματος ξεκινά μετά από αυτεπάγγελτο έλεγχο της ΔΥΠΑ για την πλήρωση  των προϋποθέσεων χορήγησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο  https://www.dypa.gov.gr

-

Xρηματοδοτικά  Εργαλεία

Προκήρυξη  δέσμης   δράσεων  «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Ξεκινάει στις  23  Φεβρουαρίου 2023 η υποβολή προτάσεων για ένταξη στη δέσμη δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ, σύμφωνα με ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ΕΣΠΑ.

Oι δράσεις   στοχεύουν στην αντιμετώπιση της υστέρησης των ελληνικών επιχειρήσεων στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην  παραγωγική τους δραστηριότητα.

Για περισσότερα  κάντε  κλικ  εδώ

-

Ανακοίνωση  Προκήρυξης  του  5ου  Καθεστώτος «Δίκαιη  Αναπτυξιακή  Μετάβαση»  του  Αναπτυξιακού  Νόμου  4887/2022

Για περισσότερα  κάντε  κλικ εδώ

-

Επιχειρηματική  και Οικονομική Επικαιρότητα

«Market  pass»:Διπλές  και  τριπλές  πληρωμές  τον  Μάρτιο  2023  Ανοίγει  μέχρι  τις   20  Φεβρουαρίου  η  πλατφόρμα  για  τις  αιτήσεις

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η κυβέρνηση για να ανοίξει έως τις 20 Φεβρουαρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το Market Pass έτσι ώστε οι πρώτες πληρωμές να γίνουν τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.
Τα νοικοκυριά που θα χρησιμοποιήσουν την άυλη κάρτα θα λάβουν την ενίσχυση που αντιστοιχεί στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο ενώ για όσους επιλέξουν τραπεζικό λογαριασμό θα πιστωθούν ποσά τριών μηνών.
Στη συνέχεια τα ποσά θα καταβάλλονται στους δικαιούχους κάθε μήνα έως και τον Ιούλιο ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ότι τα νοικοκυριά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Για περισσότερα κάντε κλικ  εδώ

-

Θετικό το ισοζύγιο της απασχόλησης το έτος 2022 και τον Δεκέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία του Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ»

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Θετικό ήταν το ισοζύγιο της απασχόλησης τόσο το Δεκέμβριο και συνολικά το 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Συγκεκριμένα στο δωδεκάμηνο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 2.911.305 και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 2.838.458 (1.734.032 καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων  ορισμένου χρόνου και 1.104.426 οικειοθελείς αποχωρήσεις). Έτσι, το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης του 2022 του έτους ήταν θετικό κατά 72.847 θέσεις εργασίας.

Το Δεκέμβριο οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 204.101 ενώ οι αποχωρήσεις σε 195.234 (69.282 οικειοθελείς αποχωρήσεις και 125.952 καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου). Συνεπώς το ισοζύγιο του Δεκεμβρίου ήταν θετικό κατά 8.867 θέσεις εργασίας.

Τα στοιχεία του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για το Δεκέμβριο του 2022 και το σύνολο του έτους επιβεβαιώνουν την θετική πορεία της αγοράς εργασίας τα τελευταία 3,5 χρόνια, παρά τις προκλήσεις και τα εμπόδια που ανέκυψαν κατά την περίοδο αυτή. Υπενθυμίζεται ότι από την ετήσια έκθεση του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για το 2022 η οποία βασίζεται στον πίνακα προσωπικού που υποβάλουν ετησίως όλοι οι εργοδότες, προκύπτει αύξηση του αριθμού των εργαζομένων κατά 13,3% σε σχέση με το 2019 και των μέσων μηνιαίων αποδοχών κατά 12,4%.

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Παράταση  «ανάσα»  για τις επιχειρήσεις, οι  νέες  προθεσμίες

Διπλή παράταση από το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιστρεπτέες προκαταβολές και για τις επιχειρήσεις που έχουν ακόμη… «ανοιχτούς λογαριασμούς» με το κράτος από τους κύκλους των ενισχύσεων που δόθηκαν λόγω κορονοϊού.

Σε συνέχεια σειράς θεσμικών παρεμβάσεων της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών για την ενίσχυση, μέσω των επτά κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις οικονομικές επιπτώσεις του Covid-19, τον Δεκέμβριο του 2022 εκδόθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων και δόθηκε, μεταξύ άλλων, νέα ευκαιρία για τη συμπλήρωση των δικαιολογητικών, μετά την έκδοση βεβαιώσεων αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών της Επιστρεπτέας Προκαταβολής που πραγματοποιήθηκε στις 02/11/2022.

Επιπροσθέτως, διενεργήθηκε επανυπολογισμός στις βεβαιώσεις αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών λόγω μη τήρησης της υποχρεωτικής διατήρησης εργαζόμενων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση, κατά ποσοστό περίπου 42%, των αρχικά βεβαιωθέντων ποσών. Για  περισσότερα  κάντε  κλικ  εδώ

 

-

ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος  12,3% στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Νοέμβριο 2022, σε ετήσια βάση

 

Αύξηση 0,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Νοέμβριο 2022, παρόλο που η εικόνα στα επιμέρους καταστήματα ήταν μεικτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ο τζίρος αυξήθηκε λόγω του πληθωρισμού.
Ειδικότερα, ο τζίρος αυξήθηκε σε: Βιβλία- χαρτικά- λοιπά είδη (22,1%), Έπιπλα- ηλεκτρικά είδη- οικιακό εξοπλισμό (7%), Ένδυση-υπόδηση (5,2%), Τρόφιμα- ποτά- καπνό (2,7%) και Καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων (1,3%). Στον αντίποδα, μειώθηκε σε: Πολυκαταστήματα (6,5%), Φαρμακευτικά- καλλυντικά (5,2%) και Μεγάλα καταστήματα τροφίμων (3,7%).
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) παρουσίασε αύξηση 0,9% τον Νοέμβριο 2022 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2021, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2022 σημείωσε μείωση 1,5%. Ενώ, ο εποχικά διορθωμένος γενικός δείκτης παρουσίασε αύξηση 0,7% τον Νοέμβριο 2022 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2022.

Για  περισσότερα  κάντε κλικ  εδώ

-

«Παράθυρο»  δωρεάν  περίθαλψης  για  650.000 οφειλέτες  επαγγελματίες  στον  ΕΦΚΑ

Παρατείνεται η ασφαλιστική ικανότητα των μακροχρόνια ανέργων των ανασφάλιστων υπερηλίκων, καθώς και για 4 μήνες για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.
Για τις παραπάνω ομάδες αυτοαπασχολουμένων ανοίγει «παράθυρο» προκειμένου οι 650.000 που οφείλουν στον ΕΦΚΑ να πληρώσουν μόνο τις οφειλές για υγεία για όλο το 2022, (περίπου 720 ευρώ) ώστε να έχουν ασφαλιστική κάλυψη μέχρι το 29/2/24 ακόμα κι αν χρωστούν τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.
Συγκεκριμένα, με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης παρατείνεται η υγειονομική περίθαλψη για 1.000.000 ανέργους, ελ. επαγγελματίες και αγρότες, καθώς και των εργαζομένων ειδικών κατηγοριών και των μελών των οικογενειών τους.

Για  περισσότερα  κάντε κλικ  εδώ

-

Στο 7,2% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο  στην Ελλάδα, στο 8,5% στην Ευρωζώνη

Στο 7,2% διαμορφώνεται ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurostat καταγράφοντας σημάδια αποκλιμάκωσης καθώς μειώθηκε κατά 0,8% από τον Δεκέμβριο του 2022. 

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, πέρυσι ο πληθωρισμός στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2022 ήταν στο 5,5% σε μια περίοδο πριν το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία. 

Για  περισσότερα  κάντε κλικ  εδώ

-

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Παράταση «ανάσα» για τις επιχειρήσεις, οι νέες προθεσμίες

Διπλή παράταση από το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιστρεπτέες προκαταβολές και για τις επιχειρήσεις που έχουν ακόμη… «ανοιχτούς λογαριασμούς» με το κράτος από τους κύκλους των ενισχύσεων που δόθηκαν λόγω  κορονοϊού.

Σε συνέχεια σειράς θεσμικών παρεμβάσεων της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών για την ενίσχυση, μέσω των επτά κύκλων της Επιστρεπτέας  Προκαταβολής,  των  επιχειρήσεων  που  επλήγησαν  από τις οικονομικές επιπτώσεις του Covid-19, τον Δεκέμβριο του 2022 εκδόθηκε  Κοινή  Υπουργική  Απόφαση  για  την  αντιμετώπιση  τεχνικών ζητημάτων  και  δόθηκε, μεταξύ  άλλων, νέα  ευκαιρία  για  τη συμπλήρωση των δικαιολογητικών, μετά την έκδοση βεβαιώσεων αχρεωστήτως  καταβληθέντων ποσών της  Επιστρεπτέας Προκαταβολής που πραγματοποιήθηκε στις 02/11/2022.

Για  περισσότερα  κάντε κλικ  εδώ

-

Υπουργείο  Αγροτικής  Ανάπτυξης: Παράταση  προθεσμίας  μέχρι  31/3  για πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ

 

Τρίμηνη παράταση, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021, δόθηκε μετά από απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Γεωργαντά, κατόπιν συνεργασίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Α. Λυκουρέντζο.
Σημειώνεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά του έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2022.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η διοίκηση του ΕΛΓΑ αποφάσισαν τις ανά τρίμηνο παρατάσεις, προκειμένου να διευκολύνουν τους παραγωγούς στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, υπό το βάρος των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν.

Για  περισσότερα  κάντε κλικ  εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. Φαρμάκη 2, Τ.Κ. 50131, Κοζάνη

Τηλ.: 24610 41693 / 34669 | Φαξ:  24610 33976

e-mail: chambers@otenet.gr http:www.evekozani.gr



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR