ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: “Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη”, που οργανώθηκεαπό το Σωματείο Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανικών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης, «Ο Άγιος Ιλαρίων»

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: “Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη”, που οργανώθηκεαπό το Σωματείο Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανικών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης, «Ο Άγιος Ιλαρίων»

19 Δεκεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: “Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη”, που οργανώθηκε από το Σωματείο Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανικών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης, «Ο Άγιος Ιλαρίων» 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: “Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη”, που οργανώθηκε από το Σωματείο Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανικών Αυτοκινήτων &Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης, «Ο Αγιος Ιλαρίων» και τον τεχνοβλαστο “INNORA” του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση, η τεχνική αναβάθμιση και η απόκτηση δεξιοτήτων των μελών του Συλλόγου σε θέματα Ηλεκτροκίνησης.

Αξιοποιώντας το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε βάθος τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο αντικείμενο που θα επηρεάσει δραματικά τον επαγγελματικό μας κλάδο.Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15/12 η Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τον τεχνοβλαστό του “INNORA” επισκέφθηκε το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, σχετικά με την έκβαση του σεμιναρίου, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα συνοδευτεί από Βεβαίωση Παρακολούθησης του Κέντρου δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στοιχείο απαραίτητο για την λήψη άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης.

Το Σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Σεμιναρίου και υπόσχεται τη συνεχή ενημέρωση των μελών του σε θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Πηγή: https://kozan.gr/archives/445183

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR