ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ο Γενικός Γραμματέας  του ΜέΡΑ25 κ. Γιάννης Βαρουφάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της  Τετάρτης  14/12  το Επιμελητήριο της Κοζάνης

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ο Γενικός Γραμματέας  του ΜέΡΑ25 κ. Γιάννης Βαρουφάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της  Τετάρτης  14/12  το Επιμελητήριο της Κοζάνης

Ο Γραμματέας  του ΜέΡΑ25 κ. Γιάννης Βαρουφάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της  Τετάρτης  14/12  το Επιμελητήριο της Κοζάνης

Στο ΕΒΕ Κοζάνης βρέθηκε το μεσημέρι της Τέταρτης 14/12,  ο γραμματέας του “ΜΕρΑ25”  κ. Γιάννης  Βαρουφάκης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ.  Γιάννη Μητλιαγκα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο  Πρόεδρος  του  Εμπορικού συλλόγου  Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας,  ο γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Σβώλης, ο  Αντιπρόεδρος του  Οικονομικού  Επιμελητηρίου  κ. Ανδρέας  Αντωνίου,  ο  Πρόεδρος  του  Σωματείου  Ερμής κ.  Αλέξανδρος  Βουτυρής,ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Νομού Κοζάνης κ. Νικόλαος Ζαρκάδας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών εγκαταστάσεων ηλεκτρολόγων κ. Αναστάσιος Παραμόνου.

Οι εκπρόσωποι των επί μέρους κλάδων της περιοχής έθεσαν ζητήματα και προβλήματα  που  αντιμετωπίζουν  οι επιχειρήσεις με κυρίαρχα την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την φορολογία και την έλλειψη ρευστότητας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.  Μητλιάγκας αναφέρθηκε  στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία,  στην  απολιγνητοποίηση  αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ενεργειακών κοινοτήτων που απασχολεί την περιοχή με σημαντικότερο το ζήτημα διαχείρισης του ηλεκτρικού χώρου.

Ο κ. Γιάννης Βαρουφάκης άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα του επιχειρηματικού-εμπορικού κόσμου της περιοχής και παρέθεσε μια σειρά θέσεων και απόψεων του “ΜΕρΑ25” τονίζοντας ότι η «ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» αφορά λίγους και όχι τους πολλούς.

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR