ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Σε λειτουργία το business portal του Αγροδιατροφικού κλάδου από το Επιμελητήριο Κοζάνης με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων και των προϊόντων της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης , δημιουργώντας ένα δυνατό brand για τον τόπο μας

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σε λειτουργία το business portal του Αγροδιατροφικού κλάδου από το Επιμελητήριο Κοζάνης με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων και των προϊόντων της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης , δημιουργώντας ένα δυνατό brand για τον τόπο μας

Σε λειτουργία το business portal του Αγροδιατροφικού κλάδου από το Επιμελητήριο Κοζάνης με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων και των προϊόντων της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης , δημιουργώντας ένα δυνατό brand για τον τόπο μας

Το ΕΒΕ συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης των επιχειρήσεων και των προϊόντων της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.

Ξεκινήσαμε αρχικά, με την καταγραφή και αξιολόγηση της εξαγωγικής ετοιμότητας των επιχειρήσεων, με σκοπό να γίνουν οι δράσεις, στοχευμένες και ουσιαστικές ως προς τις ανάγκες των εταιρειών, και τα ποσά που δαπανώνται για δράσεις να έχουν αποτέλεσμα.

Το επόμενο βήμα, ήταν η διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Forum Αγροδιατροφικών Προϊόντων Νομού Κοζάνης «MEET THE BUYERS». Έντεκα εισαγωγικές επιχειρήσεις από οκτώ χώρες επισκέφθηκαν την περιοχή μας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις μας και τα προϊόντα τους.

Ο πρώτος κύκλος των ενεργειών μας, ολοκληρώνεται με το business portal https://fnbkozani.gr/. Το συγκεκριμένο εργαλείο παρουσιάζει τις εταιρίες του αγροδιατροφικού κλάδου της περιοχής και τα προϊόντα τους  και λειτουργεί ενισχυτικά στις εταιρικές ιστοσελίδες. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε επιχείρηση, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να τα δει συγκεντρωμένα και θα βοηθήσει στην ενίσχυση της εξωστρέφεια στις διεθνείς αγορές, αλλά και στην εγχώρια αγορά.

Σε δύο γλώσσες, σε ένα καλαίσθητο, σύγχρονο περιβάλλον και συγχρόνως εύχρηστο για την κάθε εταιρεία ώστε να μπορεί να ενημερώσει και να εμπλουτίσει το περιεχόμενό σύμφωνα με τις ανάγκες της.

Ο σκοπός και αυτής της ενέργειας, σε συνδυασμό και με τις άλλες που έχουν προηγηθεί, είναι να δημιουργηθεί η εικόνα της Κοζάνης ως μιας περιοχής που παράγει εκλεκτά τρόφιμα ανώτερης ποιότητας. Θέλουμε ένα δυνατό brand για τον τόπο μας, που θα συνδυάζει, προϊόντα, φύση, άνθρωπο και πολιτισμό.

Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ! Ήδη σχεδιάζουμε τις νέες δράσεις που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Το δόγμα «παράγω – εξάγω» αποτελεί προτεραιότητα για το ΕΒΕ Κοζάνης και θα το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ζητάμε από τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, τόσο με τις ιδέες τους, όσο και με τις παρατηρήσεις τους.

 

Ο Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου Κοζάνης

      Μητλιάγκας Ιωάννης

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR