ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ο Οικ. Επόπτης της ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς σε σύσκεψη στο ΕΒΕ Κοζάνης για το ΓΕΜΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ο Οικ. Επόπτης της ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς σε σύσκεψη στο ΕΒΕ Κοζάνης για το ΓΕΜΗ
19 Σεπτεμβρίου 2022 
 
 
Ο Οικ. Επόπτης της ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς σε σύσκεψη στο ΕΒΕ Κοζάνης για το ΓΕΜΗ
 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου Γιάννη Μητλιαγκα, ο Οικονομικός Επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς.

Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα εσωτερικής λειτουργίας του Επιμελητηρίου, και συγκεκριμένα της λειτουργίας του ΓΕΜΗ (Γενικού Εμπορικού Μητρώου).

Ο Γιάννης Βουτσινάς έκανε μια πλήρη ενημέρωση για τις διαδικασίες τις οποίες πρέπει να τηρούνται, με σκοπό τη βέλτιστη είσπραξη των οφειλών των μελών, και τη βέλτιστη αξιοποίηση των εισπραχθέντων χρημάτων, με βάση τις επιταγές της Νομοθεσίας.
Η επίσκεψη εντάσσεται σε ένα μεγάλο κύκλο επισκέψεων σε Επιμελητήρια της Βόρειας Ελλάδας, που γίνεται με σκοπό να υποστηρίξει η ΚΕΕΕ τα επιμελητήρια στη λύση πολύπλοκων ζητημάτων γύρω από τα θέματα του Μητρώου. Ο Γιάννης Βουτσινάς είναι Οικονομολόγος, και καλός γνώστης όλων αυτών των διαδικασιών, συνεπώς οι επισημάνσεις του είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες. Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Κοζάνης, και είχε το χαρακτήρα διευρυμένης διοικητικής επιτροπής.
 
 
 
 
 
 
 
 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR