ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Μητσοτάκης σε παραγωγικούς φορείς στη θεσσαλόνικη.Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Μητσοτάκης σε παραγωγικούς φορείς στη θεσσαλόνικη.Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας.

1 Σεπτεμβρίου 2022

Μητσοτάκης σε παραγωγικούς φορείς στη θεσσαλόνικη «Εκλογές τον Ιούνιο, μεγάλο ζήτημα το ενεργειακό». Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών, Νίκος Ράμμος, ήταν αυτός που έλαβε το λόγο στη συνάντηση των παραγωγικών φορέων με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Η παρουσία πολλών Προέδρων Επιμελητηρίων και άλλων εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων, δεν έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν το λόγο περισσότεροι παρευρισκόμενοι, με τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού να κάνουν μια «γεωγραφική» κατανομή.


Έτσι από τη Δυτική Μακεδονία ο… κλήρος έπεσε στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Γρεβενών, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο, τη δίκαιη κατανομή των κονδυλίων της απολιγνιτοποίησης σε όλες τις Π.Ε. της περιοχής, τον ορεινό τουρισμό και 1-2 ακόμα ζητήματα τα οποία μπόρεσε να «χωρέσει» στον περιορισμένο χρόνο που του δόθηκε.

Στη συνάντηση ήταν και οι υπόλοιποι Πρόεδροι των ΕΒΕ της Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Μητλιάγκας, Μπάμπης Καραταγλίδης και Σάββας Σαπαλίδης, οι οποίοι όμως δεν έλαβαν το λόγο. Ο Πρωθυπουργός στάθηκε κυρίως στο ζήτημα της ενέργειας και την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που θα πρέπει να παρθεί ώστε να δοθεί λύση στο μεγάλο ράλι των αυξήσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων πως οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο του 2023.

Πηγή:https://e-ptolemeos.gr/mitsotakis-se-paragogikous-foreis-sti-thessaloniki-ekloges-ton-iounio-megalo-zitima-to-energeiako-poios-proedros-eve-tis-dytikis-makedonias-elave-to-logo/ .

 

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR