ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Σημαντική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Κοζάνης για την μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σημαντική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Κοζάνης για την μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων

 

 

 

Σημαντική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Κοζάνης για την μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργάνωσε μια σημαντική Εκδήλωση με τίτλο “Δυνατότητες μείωσης ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις”  την Τετάρτη 25 Μάϊου στις 18:00 ώρα, στην Αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη στην οποία συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα και προτάθηκαν λύσεις για τη διαχείριση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων.

Οι εισηγήσεις έγιναν από μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, όπως ο κ. Υπάτιος Μωυσιάδης, Λέκτορας στο City University του Λονδίνου και στο ESCP Business School του Παρισιού ο κ. Λουκάς Καραγιαννάκης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Λέκτορας Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ο κ. Δημήτρης Κοεμτζόπουλος, Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Τμ. Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Μητλιάγκας τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για ενημέρωση σε ένα από τα σημερινά ζητήματα που ταλανίζουν την επιχειρηματική κοινότητα. Έννοιες όπως η αυτάρκεια, η αυτονομία, και η ανταγωνιστικότητα αποκτούν ιδιαίτερη σημασίας στο δυσμενές περιβάλλον που διανύουμε, στην κορύφωση της  ενεργειακής κρίσης.

Μια κρίση που ήρθε και παραμένει ως απειλή αποσταθεροποίησης του ελέγχου του κόστους παραγωγής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις μας επιβάλλεται να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες και λύσεις με την αξιοποίηση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Πρόταση και στόχος του ΕΒΕ Κοζάνης αποτελεί η δημιουργία ενεργειακής κοινότητας συμψηφισμού με τη συμμετοχή πλήθους επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία, συζήτηση που έχει απασχολήσει έντονα το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο και αποτελεί μια τολμηρή πρωτοβουλία στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης.

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR