ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ - Μια σημαντική Εκδήλωση για την μείωση του Ενεργειακού κόστους των Επιχειρήσεων, από το Επιμελητήριο Κοζάνης

 

Μια σημαντική Εκδήλωση για την μείωση του Ενεργειακού κόστους των Επιχειρήσεων, από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, συνεχίζει να οργανώνει επίκαιρες ενημερωτικές εκδηλώσεις, ανταποκρινόμενη στα κρίσιμα ζητήματα που εγείρονται στο νέο επιχειρείν, και συγκεκριμένα  στο κόστος Ενέργειας.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, διοργανώνει μια σημαντική Εκδήλωση, με τίτλο "Δυνατότητες μείωσης ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις", την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 18.00 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη. Θα τεθούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα και λύσεις για το πως μπορούν οι επιχειρήσεις - μέλη μας, να αξιοποιήσουν τις Ανανεώσιμες Πηγές, και τις μεθόδους Εξοικονόμησης για να μειώσουν κατακόρυφα το ενεργειακό τους κόστος.

Εισηγήσεις θα γίνουν από μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, από την οποία μπορεί να αντληθεί γνώση που θα μετουσιωθεί σε τεχνολογικές εφαρμογές στις επιχειρήσεις μας, καθώς και από τον καθ' ύλην αρμόδιο φορέα που μπορεί να ανοίξει τη συζήτηση για τη χρηματοδότηση τέτοιων εφαρμογών, το Οικονομικό Επιμελητήριο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος κ. Κοεμτζόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Επιμελητήριο Κοζάνης επιδιώκει να έχει διαρκή σχέση και αλληλεπίδραση με επιστημονικούς, θεσμικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένη στάση του στα ζητήματα που απασχολούν την περιφερειακή επιχειρηματικότητα.

Αναλυτικά οι εισηγήσεις:

  1. Δυνατότητες Παραγωγής Ενέργειας σε Βιομηχανικά Κτίρια και Επιχειρήσεις:

Κόστος της Ενέργειας, Τεχνολογίες για παραγωγή ενέργειας, Κοστολογημένα παραδείγματα, Καλές πρακτικές στην Ευρώπη.

Ομιλητής: Υπάτιος Μωυσιάδης, Λέκτορας στο City University του Λονδίνου και στο ESCP Business School του Παρισιού.

  1. Εξοικονόμηση Ενέργειας με Μελέτη και Εφαρμογές σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις (Μονώσεις - Συστήματα θέρμανσης - Ψύξης - Αυτοματισμοί - LED κλπ).

Ομιλητής: Λουκάς Καραγιαννάκης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Λέκτορας Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

  1. Δυνατότητες χρηματοδότησης έργων μείωσης ενεργειακού κόστους και αύξησης ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Ομιλητής: Δημήτρης Κοεμτζόπουλος, Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Τμ. Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR