ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - Εποικοδομητική η συμμέτοχη των Επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην 8η ΕΞΟΠΟΤΡΟΦ 2022

600     

   

Εποικοδομητική η συμμέτοχη των Επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην 8η ΕΞΟΠΟΤΡΟΦ 2022

Εποικοδομητική και άκρως ικανοποιητική κρίνεται από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης η συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών του στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022, που πραγματοποιήθηκε ‘’Δια ζώσης’’ στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας στην Αθήνα από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής η ποιότητα των επισκεπτών σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση της έκθεσης και του περιπτέρου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας, τόσο εκ μέρους των διοργανωτών, όσο και των εκθετών, οι οποίοι υιοθετώντας στην πράξη το σύνθημα του Επιμελητηρίου Κοζάνης «Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» πραγματοποίησαν αξιόλογα και αποτελεσματικά ραντεβού  με παλιούς και νέους πελάτες και έκλεισαν εμπορικές συμφωνίες που ενισχύουν το στόχο της ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας τους.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο κ. Μιχαήλ Χλιάπας υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και ο κ. Ευθύμιος Χασιώτης.

Οι Covid free συνθήκες διοργάνωσης αναπτέρωσαν την ελπίδα όλων για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα, συνθήκη απαραίτητη για την ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχειρηματικής και επενδυτικής δραστηριότητας εν γένει.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων των διοργανωτών, το Επιμελητήριο και οι επιχειρήσεις – μέλη του, έλαβαν μέρος σε εκδήλωση γευσιγνωσίας κατά τη διάρκεια της οποίας γνωστοί Σεφ μαγείρεψαν για το κοινό και τους εμπορικούς επισκέπτες αποκλειστικά  με προϊόντα διατροφής των επιχειρήσεων της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR