ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - Security Solutions Made in Germany | Ψηφιακή Ημερίδα στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής

Security Solutions Made in Germany | Ψηφιακή Ημερίδα στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής

Η ψηφιακή ημερίδα, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Τρίτη 10 Μαΐου, με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Κλιματικής Προστασίας της Γερμανίας (BMWΚ), στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής με θέμα: «Πολιτική προστασία και Cybersecurity» (09.-13.05.2022), απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις και σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που ενδιαφέρονται για λύσεις ασφάλειας και πρόληψης με στόχο τη μείωση του επιχειρησιακού και οργανωτικού κινδύνου.

Τα επίκαιρα γεγονότα της εποχής στα θέματα υγείας, προστασίας και ασφάλειας και η αυξανόμενη ένταξη της τεχνολογίας στο σύγχρονο επιχειρείν καθιστούν τις τεχνολογίες ασφάλειας και προστασίας απαραίτητες για την οικονομία. Η άμεση αναγνώριση κρίσιμων καταστάσεων για τη λήψη κατάλληλων αποφάσεων, η ανάλυση δεδομένων καθώς και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων συμβάλλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας, την ανάπτυξη αλλά και την βέλτιστη απόδοση επενδύσεων. 

Στη διάρκεια της ημερίδας έντεκα γερμανικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην επιχειρηματική αποστολή, θα παρουσιάσουν τεχνολογίες αιχμής για την αντιμετώπιση κρίσεων, την πρόληψη κινδύνων, την προστασία των εγκαταστάσεων και του προσωπικού αλλά και την ενίσχυση ασφάλειας των υποδομών πληροφορικής με ψηφιακές λύσεις όπως Incident Management, Data Protection και Cloud υπηρεσίες, Cyber security, smart shopfloor και ID-Solutions.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής θα υπάρχει η δυνατότητα την Τετάρτη 11.05. και Πέμπτη 12.05. προσωπικών Online-B2B συναντήσεων με τους συμμετέχοντες από τη Γερμανία για την εξέταση των δυνατοτήτων διμερούς συνεργασίας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ!

Προφίλ των γερμανικών εταιριών:

 

 Μια πρωτοβουλία του:

Πληροφορίες:


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR