ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΑ ΝΕΑ - Κοπή  βασιλόπιτας  από το ΔΣ του  Επιμελητηρίου  Κοζάνης

 

 

Κοπή  βασιλόπιτας  από το ΔΣ του  Επιμελητηρίου  Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στο Κουβεντάρειο πριν την έναρξη της συνεδρίασης  του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο καθιερωμένος αγιασμός  και  η κοπή βασιλόπιτας  για το νέο έτος.

Η συνεδρίαση, λόγω και της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με κερδισμένο της βραδιάς, το μέλος του ΔΣ , τον κ. Μούσιο  Νικόλαο.

Στην κοπή της βασιλόπιτας  παρευρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι  του Επιμελητηρίου  Κοζάνης οι κ. Αποστολίδης Παναγιώτης και  κ. Σάββας Χρήστος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μητλιάγκας Ιωάννης  ευχήθηκε ένα δημιουργικό νέο έτος με  υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο  και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα, συνθήκη απαραίτητη για την ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχειρηματικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Ανάπτυξη και τις δράσεις που μπορούν να γίνουν για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR