ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - To κορυφαίο "ραντεβού" του κλάδου τροφίμων-ποτών, η 30η Διεθνής Έκθεση, Detrop boutique, πραγματοποιείται από 2 - 4 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • To κορυφαίο "ραντεβού" του κλάδου τροφίμων-ποτών, η 30η Διεθνής Έκθεση, Detrop boutique, πραγματοποιείται από 2 - 4 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

To κορυφαίο "ραντεβού" του κλάδου τροφίμων-ποτών, η 30η Διεθνής Έκθεση, Detrop boutique, πραγματοποιείται από 2 - 4 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

To κορυφαίο "ραντεβού" του κλάδου τροφίμων-ποτών, η 30η Διεθνής Έκθεση, Detrop boutique, πραγματοποιείται από 2 - 4 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Detrop boutique έχει ως στόχο να αναδείξει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων παραγωγών.

Η έκθεση προβάλλει την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές, ενώ απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους. Πλαισιωμένη από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας, συνεδρίων και ημερίδων, η Detrop boutique παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες των κλάδων τροφίμων-ποτών.

 Στην Detrop boutique 2022 θα πραγµατοποιηθεί το θεµατικό σαλόνι CHEESE n’ WINE, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις ποικίλων τυριών µε τη συνοδεία κρασιού. Μετά τις επιτυχηµένες εµφανίσεις, οι δυο κλάδοι καθιερώνονται πλέον και θα παρευρεθούν σε έναν ειδικά διαµορφωµένο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, µε αναβαθµισµένη παρουσία.

Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν διαφορετικά είδη τυροκοµικών προϊόντων καθώς και όλων των συνοδευτικών προϊόντων: αρτύµατα, αλείµµατα, ελιές, αποξηραµένα φρούτα κ.α. τα οποία συνδυάζονται µε κρασί, δηµιουργώντας νέα γαστρονοµικά µονοπάτια. Μέσα από 20 ωριαίες εκδηλώσεις, εξειδικευµένοι επαγγελµατίες θα συστήσουν στους 400 συµµετέχοντες (µετά από κράτηση) τις διαφορετικές ετικέτες µε τον κατάλληλο συνδυασµό από τυριά και συνοδευτικά, αναδεικνύοντας τη µαγεία του σωστού pairing

Η Έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με την 10η Διεθνή Έκθεση ARTOZYMA, που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Πηγή: https://detropboutique.helexpo.gr/el/2022-Introduction

 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR