ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Δυναμική και επαρκής η συμμετοχή των Επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην FOOD EXPO

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δυναμική και επαρκής η συμμετοχή των Επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην FOOD EXPO

 

 

 

Δυναμική και επαρκής η συμμετοχή των Επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην FOOD EXPO

Δυναμική και επαρκής κρίνεται από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης η συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών του στην  FOOD EXPO, στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε ‘’Δια ζώσης’’  στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής η ποιότητα των επισκεπτών σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση της έκθεσης και του περιπτέρου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας, τόσο εκ μέρους των διοργανωτών, όσο και των εκθετών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες εμπορικές συζητήσεις και συναντήσεις όσο και από τους επισκέπτες που μπόρεσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων τους. Για το σύνολο των επιχειρήσεων η έκθεση αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για την προώθηση και την τόνωση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο κ. Αντώνιος Πουγαρίδης Αντιπρόεδρος και ο κ. Κοσμάς Καλεντηριάδης Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

Μετά από δυό χρόνια αποχής αναπτερώθηκε η ελπίδα των επιχειρήσεων για επιστροφή στην κανονικότητα, συνθήκη απαραίτητη για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.

   

  

            



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR