ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Πνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις προτείνει η ΚΕΕΕ-Δελτίο Τύπου

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις προτείνει η ΚΕΕΕ-Δελτίο Τύπου

Πνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις προτείνει η ΚΕΕΕ-Δελτίο Τύπου Σε συμφωνία με στόχο την οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις-μέλη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και τις εταιρίες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων αναμένεται να καταλήξει η αρμόδια επιτροπή της Κ.Ε.Ε.Ε. σε συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, διαδικτυακά επικοινώνησε η αρμόδια επιτροπή, παρουσία του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., Γιάννη Μασούτη, του προέδρου της Επιτροπής και προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιου Μωραΐτη, καθώς και των προέδρων επιμελητηρίων της επιτροπής. Αποφασίστηκε να κλείσει η διαπραγμάτευση για την πενταετία 2017-2021 με ένα λογικό και συνετό τίμημα προς όφελος του πολιτισμού, των καλλιτεχνών αλλά και των επιχειρήσεων-μελών της Κ.Ε.Ε.Ε, οι οποίες αντιμετώπισαν την πανδημία και την κρίση –βασικές θέσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν αποδεκτές στη διαπραγμάτευση.

«Ζητάμε ένα λογικό διακανονισμό με την ανάλογη έκπτωση για τις επιχειρήσεις μας καθώς και τη δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, με τη συμμέτοχη των εκπροσώπων μας. Παράλληλα η Κ.Ε.Ε.Ε προτείνει την διαφανή κοστολόγηση ανά επιχειρηματικό κλάδο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Μασούτης, αναφέροντας παράλληλα ότι η επιτροπή θα οριστικοποιήσει τις σχετικές λεπτομέρειες σε συνάντηση που θα έχει, την επόμενη εβδομάδα, με τις εταιρείες διαχείρισης.

Πηγή:https://uhc.gr



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR