ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Συνάντηση εργασίας του Προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιωάννη Κουτσούκο και στελέχη του ΚΙΝΑΛ της Π.Ε. Κοζάνης.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συνάντηση εργασίας του Προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιωάννη Κουτσούκο και στελέχη του ΚΙΝΑΛ της Π.Ε. Κοζάνης.

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιωάννη Κουτσούκο και στελέχη του ΚΙΝΑΛ της Π.Ε. Κοζάνης.

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος αλλαγής κ. Ιωάννη Κουτσούκο και στελέχη του ΚΙΝΑΛ της Π.Ε. Κοζάνης ,  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Ο κύριος Κουτσούκος στάθηκε στον επιμελητηριακό θεσμό και στην σχέση του με τις τοπικές επιχειρήσεις και φορείς και εστίασε στην ακρίβεια και στο ενεργειακό κόστος που βαραίνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επίσης αναφέρθηκε στην περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα αναφορικά με την   απολιγνητοποίηση η οποία γίνεται ασύντακτα και βίαια καθώς και στην γνωστοποίηση των προτάσεων του Κινήματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, του πληθωρισμού και της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης  τόνισε ότι  το επιμελητήριο πρέπει να αποτελέσει τη βάση των αλλαγών οι οποίες θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, ειδικά στην περιοχή μας, οπότε χρειάζεται εγρήγορση και προτάσεις, ώστε το σύνολο τους να προωθηθεί στις κεντρικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Έδωσε βαρύτητα στην απολιγνητοποίηση και στις ενέργειες που απαιτούνται για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την εξεύρεση λύσεων όπως η ενεργοποίηση Εθνικού εγγυοδοτικού μηχανισμού μετάβασης καθώς και η υιοθέτηση νέου χρηματοδοτικού εργαλείου που σχετίζεται με τις μικροπιστώσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που μπορούν να μοχλευτούν με τοπικούς και περιφερειακούς πόρους οδηγώντας στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών. Παράλληλα στάθηκε στην αναγκαιότητα συνεχούς επαφής των συλλογικών φορέων με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας για την προώθηση θεσμικών, κλαδικών αλλά και τοπικών ζητημάτων που συντελούν στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής και της χώρας.

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR