ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Τηλεδιάσκεψη Προέδρου ΕΕΑ & ΚΕΕΕ με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Τηλεδιάσκεψη Προέδρου ΕΕΑ & ΚΕΕΕ με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Τηλεδιάσκεψη Προέδρου ΕΕΑ & ΚΕΕΕ με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Συνάντηση γνωριμίας μέσω τηλεδιάσκεψης είχε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με την κυρία Νιόβη Ρίγκου, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Κατά τη συνομιλία, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και της  Κ.Ε.Ε.Ε. ενημέρωσε την επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για το έργο που κάνουν τα Επιμελητήρια όλης της χώρας μηδενός εξαιρουμένου καθώς και για τον υποστηρικτικό ρόλο που έχουν προς τις επιχειρήσεις, την αγορά και την οικονομία, ιδίως σε συνθήκες πανδημίας που εκεί το έργο τους είναι πολύ δυσκολότερο.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την πλήρη ενημέρωση που της παρείχε για τον επιμελητηριακό θεσμό  και συμφώνησαν από κοινού να υπάρξουν μέσα στο 2022 κοινές δράσεις με στόχο την ενημέρωση των Ευρωπαίων Επιτρόπων για τον ρόλο των ελληνικών Επιμελητηρίων και των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η συνομιλία ήταν ιδιαίτερη εποικοδομητική, καθώς υπήρξε συναντίληψη των δύο πλευρών για τον σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων της χώρας στην προοπτική της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή: https://www.eea.gr/arthra-eea/tilediaskepsi-proedroy-eea-keee-me-tin-epikefalis-tis-antiprosopeias-toy-grafeioy-tis-eyropaikis-epitropis-stin-ellada/

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR