ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Μεγάλη η ανταπόκριση των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην ενημερωτική Ημερίδα για τις νέες απαιτήσεις της πλατφόρμας «myDATA» της ΑΑΔΕ.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Μεγάλη η ανταπόκριση των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην ενημερωτική Ημερίδα για τις νέες απαιτήσεις της πλατφόρμας «myDATA» της ΑΑΔΕ.

    

Μεγάλη η ανταπόκριση των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην ενημερωτική Ημερίδα για τις νέες απαιτήσεις της πλατφόρμας «myDATA» της ΑΑΔΕ.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ανταπόκριση από  τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης (ΕΒΕ)  η ενημερωτική ημερίδα, που διοργάνωσε η διοίκηση του ΕΒΕ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης  το απόγευμα της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2021, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων Κοζάνης, με θέμα: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (myDATA) –ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ».

Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι έγκριτοι φοροτεχνικοί και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων κ.κ. Γιώργος Κορομηλάς και Απόστολος Αλωνιάτης,  οι οποίοι παρουσίασαν αναλυτικά τα νέα δεδομένα  που ισχύουν από1/10/2021 για το φλέγον θέμα των ηλεκτρονικών βιβλίων και τις  νέες απαιτήσεις της πλατφόρμας «myDATA» της ΑΑΔΕ που αφορά τις επιχειρήσεις και τους ελευθέρους επαγγελματίες και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που ακολούθησαν τις εισηγήσεις τους.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν ολοκληρωμένες  και σαφείς απαντήσεις και η ημερίδα έληξε σε κλίμα γενικής ικανοποίησης, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Μητλιάγκα να υπόσχεται στα μέλη ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με επίκαιρη  θεματολογία, προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντα και στις ανάγκες ενημέρωσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης.  

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR