ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Συμμετοχή των Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συμμετοχή των Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Συμμετοχή των Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Γενική Συνέλευση  της ΚΕΕΕ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

 

Ενεργά συμμετείχε το Επιμελητήριο Κοζάνης με τους εκπροσώπους του, τον Πρόεδρο  κ. Γιάννη Μητλιάγκα και τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Πουγαρίδη, στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), που έλαβαν χώρα  ως είθισται στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2011 σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τόσο ο Πρόεδρος, όσο  και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία σημαντικών  συναντήσεων με Κυβερνητικά στελέχη, αλλά και με τους εκπροσώπους όλων των Επιμελητηρίων της χώρας που έδωσαν το «παρών».  

Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Μητλιάγκας εισηγήθηκε την ενεργοποίηση μόνιμης επιτροπής και ομάδας εργασίας με αντικείμενο την απολιγνιτοποίηση και την οριστικοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης  (ΣΔΑΜ), πρόταση που έγινε αποδεκτή και αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα, δυναμώνοντας και ενισχύοντας το ρόλο και τη φωνή των περιφερειακών Επιμελητηρίων αναφοράς στο δημόσιο διάλογο. 

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου με το πέρας των εργασιών της ΚΕΕΕ, μετέβησαν στην 85ης ΔΕΘ και επισκέφθηκαν  τους εκθεσιακούς χώρους του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο περίπτερο 3 της ΚΕΕΕ,  ενώ το βράδυ παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη ομιλία του Πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ".ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR