ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Επιστολή του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συγκέντρωση αιτημάτων

Επιστολή του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συγκέντρωση αιτημάτων Εμπορικών Συλλόγων, Σωματείων και Ομοσπονδίας Επαγγελματο-βιοτεχνών Π.Ε. Κοζάνης για την επαναλειτουργία της αγοράς και της τοπικής οικονομίας την επόμενη Ημέρα, μετά την άρση των περιορισμών για τη διασπορά του Κορωνοϊου

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, με επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, στους Εμπορικούς Συλλόγους, στα Σωματεία και Συνδέσμους και στην Ομοσπονδία Επαγγελματο-βιοτεχνών Π.Ε. Κοζάνης, ζητεί τη Συγκέντρωση των προτάσεων, των αιτημάτων, των θέσεων και των προβληματισμών τους για την προετοιμασία «Σχεδίου Δράσης», που θα αφορά στην ομαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας της αγοράς και της τοπικής οικονομίας την επόμενη ημέρα, μετά την άρση των περιορισμών για τη διασπορά του Κορωνοϊου .
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Αγαπητοί Συνάδερφοι , Ευχόμαστε να είστε καλά, τόσο εσείς, όσο και οι οικογένειές σας και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις σας.
Επικοινωνούμε μαζί σας γιατί θεωρούμε ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ξεκινήσουμε τη προετοιμασία ενός «Σχεδίου Δράσης» για την επόμενη ημέρα, μετά την άρση των περιορισμών για την αποφυγή της διασποράς του Κορωνοϊού, και την επαναφορά στην κανονικότητα της κοινότητας και της αγοράς. Το σχέδιο αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει προτάσεις, πολιτικές και μέτρα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για να μπορέσουν να σταθούν πάλι στα πόδια τους οι επιχειρήσεις και να λειτουργήσουν σε συνθήκες ομαλότητας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επανεκκίνηση της οικονομίας στην περιοχή μας και βεβαίως στη Χώρα μας.
Στα πλαίσια αυτά, ζητούμε να μας στείλετε τις δικές σας προτάσεις, απόψεις, θέσεις , ακόμη και προβληματισμούς, αν είναι δυνατόν ως 27/4/2020.
Οι προτάσεις σας θα ενσωματωθούν στο Σχέδιο Δράσης του δικού μας Επιμελητηρίου και θα σταλούν στην Κεντρική Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), όπως μας ζητήθηκε, για να τις λάβει υπόψη της στο δικό της Σχέδιο Δράσης, που προετοιμάζει για να διεκδικήσει από την Κεντρική Κυβέρνηση της Χώρας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του συνόλου των παραγωγικών τάξεων και επίσης θα σταλούν και στους αρμόδιους Υπουργούς και Φορείς.
Αναμένοντας την ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας, σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων με τη διαβεβαίωση ότι το Επιμελητήριο Κοζάνης είναι στη διάθεσή σας για την από κοινού διαμόρφωση των παραμέτρων και προϋποθέσεων για την ομαλή μετάβαση στην κοινωνικοποίηση και την κανονικότητα της λειτουργίας της αγοράς.
Με την ευκαιρία του Πάσχα ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!»

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR