ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ενισχύουμε «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο» με ιατρικό εξοπλισμό

Στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των δύο Γενικών Νοσοκομείων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα προχώρησε το Επιμελητήριο Κοζάνης.
Συγκεκριμένα για το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης η προμήθεια αφορά συσκευή προηγμένης τεχνολογίας μηχανικού αερισμού (αναπνευστήρας) που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη ασθενών με αναπνευστικές δυσκολίες, ενώ για το «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο εξοπλισμός αφορά παρακλίνιο monitor, ειδική οθόνη-κλίνη για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων και αξιόπιστες μετρήσεις.
Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και διάθεση του παραπάνω εξοπλισμού έγινε μετά από σχετική συνεννόηση με τα δύο νοσοκομεία και τις ανάγκες τους, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από το προσωπικό και τις διοικήσεις τους.
Ο εξοπλισμός για τα δύο νοσοκομεία, που θα χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα ασθενών καθώς και το υλικό (προστατευτικές μάσκες) που παραδόθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα, σε μέλη του ΕΒΕ και σε εργαζόμενους υπηρεσιών, εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου και την όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία της υγείας των πολιτών.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR