ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Επιμελητήριο Κοζάνης: Ανάπτυξη των εξαγωγών τοπικών προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Επιμελητήριο Κοζάνης: Ανάπτυξη των εξαγωγών τοπικών προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών World Food Μόσχας από τις 24 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κοζάνης και τέθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τους επιχειρηματίες συνόδευσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νιίκος Σαρρής ο οποίος παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον τις ουσιαστικές και με προοπτική b2b συναντήσεις των επιχειρηματιών του νομού με Ρώσους αγοραστές, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους φορέων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τους οποίους συμφώνησε να αναλάβουν κοινές δράσεις για την ανάπτυξη των διμερών εμπορικών σχέσεων.

«Η αποστολή του Επιμελητηρίου Κοζάνης αποτελεί τη μοναδική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην έκθεση και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες αλλά και τις σημαντικές προοπτικές για την χώρα και την περιοχή μας. Τα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και είμαι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα», επεσήμανε ο κ. Σαρρής.

Η παρουσία των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έκθεση WorldFood ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς το στάντ της Ελληνικής αποστολής ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο περίπτερο των Εθνικών συμμετοχών. Υπήρξε, μάλιστα, η κοινή παραδοχή ότι η παρουσία των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης ανοίγει δρόμους για την ανάπτυξη των εξαγωγών τροφίμων στη Ρωσία.

Δείτε το βίντεο



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR