ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Για "Έξυπνες πόλεις και E-Mobility για τη Μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια" η συζήτηση της 2ης ημέρας των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου για την Καθαρή Ενέργεια

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Για "Έξυπνες πόλεις και E-Mobility για τη Μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια" η συζήτηση της 2ης ημέρας των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου για την Καθαρή Ενέργεια

"Έξυπνες πόλεις και E-Mobility για τη Μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια", είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης της 2ης ημέρας του Διεθνούς Συνεδρίου για τη μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια.

Την έναρξη των διαδικασίων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ενώ την βασική ομιλία με θέμα " Έξυπνες Πόλεις για την Ενεργειακή Μετάβαση την Καθαρή Ενέργεια", πραγματοποίησε ο κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης, Βουλευτής, Υπεύθυνος για το Περιβάλλον, την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή για το ΚΙΝΑΛ. 

Ακολουθούθησαν με βασικές ομιλίες ο κ. Νικόλαος Κοντινάκης, Ανώτερος Συντονιστής Έργων, EUROCITIES,  ο οποίος πραγματοποίησε την παρουσίαση του Πληροφοριακού Συστήματος Έξυπνων Πόλεων (SCIS) και των καλών πρακτικών όσον αφορά τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια, καθώς και ο κ. Guillaume Corradino, Διευθυντής Επιχειρήσεων, Greenovate! Europe, ο οποίος μίλησε για την " Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για Έξυπνες Πόλεις για ένα πιο πράσινο Μέλλον ". 

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έναρξη των εργασίών του συνεδρίου

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR