ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας του Επιμελητηρίου Κοζάνης σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Κοζάνης για ζητήματα εκθεσιακού μάρκετινγκ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας του Επιμελητηρίου Κοζάνης σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Κοζάνης για ζητήματα εκθεσιακού μάρκετινγκ

Η προώθηση των προϊόντων αποτελεί τον βασικότερο λόγο συμμετοχής των επιχειρηματιών της περιοχής σε εκθέσεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας  του ΔΙΕΚ Κοζάνης για το εκθεσιακό μάρκετινγκ, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019 σε επιχειρηματίες της περιοχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή έρευνα για ζητήματα εκθεσιακού μάρκετινγκ των καταρτιζομένων σπουδαστών της ειδικότητας Στέλεχος Εμπορίας και Διαφήμισης του  ΔΙΕΚ Κοζάνης, που υλοποιήθηκε ως εκπαιδευτική διαδικασία στο πλαίσιο του μαθήματος της Πρακτικής Άσκησης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Θύμιος Χασιώτης «το Επιμελητήριο Κοζάνης πραγματοποίησε αυτή την  έρευνα σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Κοζάνης, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της εκθεσιακής του πολιτικής για την επόμενη διετία». Από την πλευρά της η διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης, Στέλλα Ρουσιάδου υπογράμμισε πως «τα παιδιά βρίσκονται στο ΕΒΕ μαζί με τον καθηγητή τους τον κ. Αθανασιάδη, για να παρουσιάσουν μια έρευνα που τους έχει αναθέσει το Εμπορικό-βιομηχανικό Επιμελητήριο».

«Οι καταρτιζόμενοι (…) είχαν την ευκαιρία στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην ειδικότητα» να εφαρμόσουν στην πράξη τις θεωρητικές τους γνώσεις και η ευκαιρία δόθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης», ανέφερε ο καθηγητής του ΔΙΕΚ Κοζάνης, Αναστάσιος Αθανασιάδης.  

Βασικό ζητούμενο της έρευνας ήταν η διερεύνηση των απόψεων – προτιμήσεων των μελών του επιμελητηρίου σε θέματα εκθεσιακού μάρκετινγκ. Στα αποτελέσματα της  εν λόγω έρευνας –στην οποία συμμετείχαν 80 επιχειρήσεις από την Π.Ε. Κοζάνης. – συμπεριλαμβάνονται η σχέση μεταξύ ελκυστικότητας και λόγου συμμετοχής σε μια έκθεση, καθώς και η σχέση μεταξύ σημαντικότητας τμήματος μάρκετινγκ μιας επιχείρησης και των ενεργειών προώθησης.   

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την έρευνα εδώ 

 

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR