ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Δυναμική η συμμετοχή των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Περιφέρειας ΔΜ  στην «Detrop 2019» 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δυναμική η συμμετοχή των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Περιφέρειας ΔΜ  στην «Detrop 2019» 

 

 

Δυναμική η συμμετοχή των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Περιφέρειας ΔΜ  στην «Detrop 2019» 

Δυναμική και συνάμα θετική κρίνεται η συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας στην 28η Διεθνή Έκθεση τροφίμων – Ποτών, Εξοπλισμού, Μηχανημάτων και Συσκευασίας  «Detrop 2019», που πραγματοποιήθηκαν από 2 ως 4 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELLEXPO  στη Θεσσαλονίκη.

Με τη υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της  Αστικής Εταιρίας του ΕΒΕ Κοζάνης «για την προώθηση της επιχειρηματικότητας (ΑΕΠΕ)», η προσπάθεια, που τα τελευταία χρόνια καταβάλλει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο η Διοίκηση του Επιμελητηρίου  Κοζάνης για την ενίσχυση της εκθεσιακής συμμετοχής των επιχειρήσεων  της περιοχής, φαίνεται ότι για άλλη μια φορά στέφθηκε από επιτυχία.

Αυτό προκύπτει από τα χαμόγελα των εκθετών, που με τη συμμετοχή στην «Detrop 2019»  είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν και να   κάνουν γνωστά στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης τα ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα τους, που κατά γενική ομολογία μπορούν να κατακτήσουν μια καλύτερη θέση στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο.  

Η «Detrop» που διοργανώνεται  κάθε δεύτερο χρόνο από την HELEXPO, παράλληλα με την «Oenos»,  στοχεύει καθαρά στην ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού των αξιόλογων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών της χώρας μας και ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας. Η υψηλή επισκεψιμότητά της, σε συνδυασμό με το άψογο στήσιμό της, που είναι αποτέλεσμα της άρτιας εκθεσιακής τεχνογνωσίας και της εμπειρίας των διοργανωτών, αποζημίωσε για άλλη μια φορά εφέτος τους  επιχειρηματίες κυρίως από τους χώρους της παραγωγής  και της μεταποίησης που  πήραν μέρος στην εφετινή διοργάνωση.

Τις 16 συνολικά συμμετέχουσες επιχειρήσεις επισκέφθηκε από πλευράς Επιμελητηρίου Κοζάνης ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ευθύμιος Χασιώτης, ο οποίος τους μετέφερε στους εκθέτες τους χαιρετισμούς της Διοίκησης και τους συνεχάρη για την επιμελημένη παρουσία τους.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος,  κ. Νικόλαος Σαρρής,   εστιάζοντας στα οφέλη που επιφέρουν οι Εκθέσεις στις επιχειρήσεις, που αποτελούν εφαλτήριο της ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους και αφορμή για επιδίωξη νέων στόχων  με δυναμική παρουσία των ποιοτικών προϊόντων τους  σε περισσότερες αγορές, θα συνεχίσει να στηρίζει, με κάθε εφικτό τρόπο,  τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων μελών του σε καταξιωμένες και ελπιδοφόρες εκθεσιακές διοργανώσεις, 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR