ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ιωάννη Μητλιάγκα

Στόχος  της  νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης είναι να  αφουγκράζεται και να επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν έτσι ώστε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν ένα πραγματικό στήριγμα στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Η εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού, τα συνεχόμενα lockdown των  προηγούμενων μηνών κυρίως στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, η απολιγνητοποίηση, η αύξηση των τιμών  στις πρώτες ύλες, στα μεταφορικά και στην ενέργεια επιβαρύνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας και πλήττουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που τα τελευταία δύο χρόνια  δίνουν έναν καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης αριθμεί περίπου 10.000 μέλη όλων των παραγωγικών κλάδων, που συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική μας οικονομία. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία είναι επιτακτική η ανάγκη να είναι αισθητή και διακριτή η παρουσία του Επιμελητηρίου μας δίπλα στο κάθε μέλος.

Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Επιμελητήριο Κοζάνης  για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, παρέχεται μέσω των βασικότερων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης (Ιστοσελίδας, facebook), η δυνατότητα άμεσης  και έγκαιρης ενημέρωσης για τα επιχειρηματικά και επιμελητηριακά νέα τα οποία αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις επιχειρήσεις της περιοχής και με κάθε πρόσφορο μέσο καθημερινή και  ουσιαστική στήριξη και επαφή σε κάθε μέλος του.

Αυτό ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, να δομήσει μια συχνή, χρήσιμη και αποτελεσματική επικοινωνία με τις επιχειρήσεις-μέλη του, ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα νέα τεχνολογικά εργαλεία για την έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων στα πεδία ενδιαφέροντος τους όπως εκδηλώσεις, ημερίδες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Στόχος και πεποίθηση μου ταυτόχρονα είναι να καταστεί το Επιμελητήριο μας  εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν αποτελώντας βασικό μοχλό και παράλληλα επιταχυντή προς τη εξεύρεση λύσεων στα  πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του,με δυνατή θεσμική εκπροσώπηση, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο. Το επιμελητήριο μας  μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τη βάση των αλλαγών οι οποίες θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, ειδικά στην περιοχή μας, οπότε χρειάζεται εγρήγορση, στοχοθεσία και προτάσεις προς κάθε κατεύθυνση με στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων και την εξέλιξη τους που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας.                                                           

                                                                                         Ο Πρόεδρος

                                                                              του Επιμελητηρίου Κοζάνης

                                                                                   Ιωάννης Μητλιάγκας

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR