ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ -ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOODEXSAUDI 2016»

 Alogo_el_F12140.jpg

 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ -ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOODEXSAUDI 2016»

Η Διεθνής Έκθεση τροφίμων- ποτών «FOODEXSAUDI 2016» θα ανοίξει και εφέτος τις πύλες της, από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2016, για εκθέτες, εμπόρους και καταναλωτές στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Τα χαρακτηριστικά της έκθεσης, καθώς και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τη συμμετοχή των τ6οπικών επιχειρήσεων, παρουσίασε σε επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων – ποτών, σε συνάντηση που έγινε τον Ιούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, ο εκπρόσωπος της εταιρίας που διοργανώνει την Ελληνική συμμετοχή στην «FOODEXSAUDI 2016».

Στην εν λόγω έκθεση για πρώτη φορά συμμετείχε το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Φλώρινας και την Αστική Εταιρία «Προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Νομού Κοζάνης» τον Νοέμβριο του 2015, δίνοντας την ευκαιρία, εκτός από τις επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης, και σε επιχειρήσεις και των άλλων νομών της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που έλαβαν μέρος στην έκθεση στη Τζέντα το 2015 με τη συμμετοχή τους έκαναν ένα μεγάλο άλμα στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους στην νέα μέχρι τώρα και πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Κατά κοινή ομολογία όλων, η εκθεσιακή τους συμμετοχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλη ροή επισκεψιμότητας στα περίπτερά τους. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τα προϊόντα της περιοχής μας και γενικά για τα Ελληνικά προϊόντα. κυρίως από Σαουδάραβες, αλλά και άλλους εμπορικούς επισκέπτες της συγκεκριμένης έκθεσης, που προέρχονταν από πάρα πολλές χώρες,

Από Ελληνικής πλευράς το παρόν έδωσαν το Νοέμβριο του 2015 οι περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και τα Επιμελητήρια ʼρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας Κοζάνης και Φλώρινας.

 

 

 

Τα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν στην έκθεση ήταν οι κατεψυγμένες πίτες, ζύμες, ζυμαρικά,αρτοσκευάσματα,είδη ζαχαροπλαστικής, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, φρούτα, λαχανικά, ψάρια, αρωματικά φυτά & βότανα, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, ελιές, φασόλια, κρέατα, εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά.

 

Δεδομένης της περσυνής επιτυχίας και της διοργάνωσης για άλλη μια χρονιά της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω διεθνή έκθεση από καταξιωμένη στο χώρο Ελληνική εταιρία, το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στη «FOODEXSAUDI 2016» (21-24/11/2016) έως 12 Σεπτεμβρίου 2016, ώστε, εφόσον διαπιστωθεί ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών, ναδιερευνήσει το ενδεχόμενο επιδότησης του εκθεσιακού χώρου συμμετοχής τους.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δ/νση του Επιμελητήριου τηλ. 24610 41693 κα Καρακουλάκη ή κα Δούσιου.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR