ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ - Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) και το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου ενημερωτική εκδήλωση- 2ο Εργαστήριο Γνώσης για το έργο SecureChain που αφορά στην: «Περιβαλλοντική και Οικονομική Βιωσιμότητα Επενδύσεων στη Δυτική Μακεδονία».

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ
  • Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) και το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου ενημερωτική εκδήλωση- 2ο Εργαστήριο Γνώσης για το έργο SecureChain που αφορά στην: «Περιβαλλοντική και Οικονομική Βιωσιμότητα Επενδύσεων στη Δυτική Μακεδονία».

 

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) και το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου στην Κοζάνη, ενημερωτική εκδήλωση- 2ο Εργαστήριο Γνώσης για το έργο SecureChain που αφορά στην: «Περιβαλλοντική και Οικονομική Βιωσιμότητα Επενδύσεων στη Δυτική Μακεδονία».

Το έργο SecureChain χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020, για την ανάπτυξη βιώσιμων εφοδιαστικών αλυσίδων βιομάζας σε 6 επιλεγμένες Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, μεταξύ των οποίων και η Δυτική Μακεδονία.

Στόχος του έργου είναι η εξασφάλιση στερεάς βιομάζας μακροπρόθεσμα, χωρίς αύξηση του ανταγωνισμού με άλλες χρήσεις της γης και χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Αντίθετα, η χρήση της βιομάζας με έναν ενεργειακά αποδοτικό τρόπο θα επιτρέψει στη βιώσιμη βιοενέργεια να συμβάλει σημαντικά στην προστασία έναντι της κλιματικής αλλαγής.

Συμμετείχαν Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Μακεδονία στους τομείς της βιομάζας, του ξύλου, των επίπλων, των τροφίμων, των κατασκευών και γενικότερα σε τομείς που συνδέονται με τη ενέργεια και το περιβάλλον.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR