ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ
  • ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

 

 

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Αιανή που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Δρ Νέστορας Κολοβός, σύμβουλος επιχειρηματικότητας, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα «Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε περιόδους ύφεσης της οικονομίας».

Στο σεμινάριο συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Κυριακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή του νομού Κοζάνης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής, κ. Γιώργιος Φτάκας, ο οποίος με τη σειρά του στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου και στις προσπάθειες για την επίλυση αυτών.

Από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου το παρόν έδωσαν και οι κ.κ. Γιώργος Βαβλιάρας, Παναγιώτης Στούκης & Δημήτρης Παφύλης. Η αίθουσα του γνωστού ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα το σεμινάριο γέμισε από κόσμο, καθώς συμμετείχαν τόσο τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής, όσο και πολλοί άλλοι ενδιαφερόμενοι που ήρθαν από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κοζάνης για να το παρακολουθήσουν.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο εισηγητής αναφέρθηκε στην ανάγκη εκπαίδευσης των επιχειρηματιών και την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων, εμπειριών και στρατηγικών, ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «Η αγορά έχει ένα και μόνο χαρακτηριστικό. Εξελίσσεται. Όσοι το έχουν καταλάβει προσαρμόζονται και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις. Όσοι δεν το έχουν καταλάβει, μένουν στα παλιά, επιμένουν με τον παλιό τρόπο και δεν βλέπουν αποτελέσματα». Στη συνέχεια, αφού παρουσίασε στατιστικές επιτυχίας και αποτυχίας των επιχειρήσεων, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων επιχειρήσεων και επιτυχημένων επιχειρηματιών και στις γνώσεις που πρέπει να αποκτήσουν οι επιχειρηματίες, ώστε να αντιμετωπίζουν τη νέα πραγματικότητα πιο αποτελεσματικά.

Το σεμινάριο άφησε άριστες εντυπώσεις, καθώς, με απλό και πρακτικό τρόπο εστίασε αποκλειστικά στη λειτουργία της αγοράς, δίνοντας κατευθύνσεις και τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR