ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - CHRISMAS FOOD FESTIVAL: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

«CHRISMAS FOOD FESTIVAL: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Στο γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων «Christmas Food Festival», που διοργανώθηκε με την σφραγίδα του περιοδικού «Αθηνόραμα» συμμετείχε με αξιόλογες επιχειρήσεις – μέλη του κλάδου τροφίμων – ποτών το Επιμελητήριο Κοζάνης, με τη στήριξη της Αστικής του εταιρίας «για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης» (ΑΕΠΕΚ) στις 4,5 & Δεκεμβρίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» στο Μαρούσι.

Είναι η δεύτερη φορά που το Επιμελητήριο έλαβε μέρος σε έκθεση – φεστιβάλ του «Αθηνοράματος» -η πρώτη ήταν στο Γκάζι το Μάιο του 2015- και αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Με περισσότερους από 350 διαφορετικούς εκθέτες και με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες δικαίως θεωρήθηκε από διοργανωτές και εκθέτες ως η κορυφαία εκδήλωση στον χώρο των ποιοτικών γεύσεων.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κοζάνης οι συμμετέχοντες παραγωγοί ποιοτικών προϊόντων παρουσίασαν τη δουλειά τους και τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό, όπως και στους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας (ξενοδόχοι, εστιάτορες). Ακόμη, με τα προϊόντα των επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης παρουσιάστηκαν από γνωστούς Σεφ, το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6/12/2015, εκδηλώσεις «live Cooking», με δημιουργικές μαγειρικές προτάσεις της Κοζανίτικης κουζίνας στους χιλιάδες επισκέπτες που παραβρέθηκαν στο χώρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Έτσι το Christmas Food Festival δικαίως θεωρήθηκε από όλους ότι ξέφυγε από τη λογική των τυποποιημένων εκθέσεων τροφίμων και ποτών, που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα, και αποτέλεσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για το Επιμελητήριο και την ΑΕΠΕΚ, που από την αρχή της δημοσιοποίησης της έκθεσης κάλεσαν με Δημόσια ανακοίνωση τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή.

Στα καλαίσθητα περίπτερα της ΑΕΠΕΚ, όπου φιλοξενήθηκαν οι τοπικές επιχειρήσεις με τα αξιόλογα τοπικά προϊόντα τους, το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6/12/2015 βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης, συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης, ο οποίος λαμβάνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια των επιδείξεων γευσιγνωσίας που έγιναν κάλεσε το κοινό- τους εκατοντάδες επισκέπτες που συνωστίστηκαν μπροστά στα περίπτερα της Κοζάνης για να δουν και να γευθούν αυθεντικές Κοζανίτικες γεύσεις - να γνωρίσει και να στηρίζει με τις αγορές του τα Ελληνικά προϊόντα και τις αγνές και ανώτερες ποιοτικά τοπικές παραγωγές, όπως είναι τα τοπικά προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, γιατί ο τόπος μας θα πάει μπροστά μόνο αν όλοι πιστέψουμε στις δυνατότητες της χώρας μας και στηρίξουμε την παραγωγή και την εγχώρια επιχειρηματικότητα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR