ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - Για μια ακόμη χρονιά το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση DetropBoutique 2016.

 

 

Για μια ακόμη χρονιά το Επιμελητήριο Κοζάνης

συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση «DetropBoutique 2016».

 

Για μια ακόμη χρονιά το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση «DetropBoutique», η οποία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 26 - 29 Φεβρουαρίου 2016, υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΔΕΘ – HELEXPO.

Η «DetropBoutique» είναι η καταξιωμένη και καθιερωμένη πλέον έκθεση της Βορείου Ελλάδας που κατ΄ εξοχήν απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών, παραδοσιακών και πιστοποιημένων προϊόντων του κλάδου τροφίμου και ποτών. Ως έκθεση με καινοτομικό χαρακτήρα ενσωματώνει ιδιαίτερα στοιχεία και εμπνεύσεις, όπως παρουσιάσεις πρωτοποριακών γαστρονομικών επιδείξεων σε ειδικούς χώρους εστίασης με διαφορετικές πάντοτε θεματικές. Παράλληλα, εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών από διάφορους τομείς της αλυσίδας τροφίμων αναλύουν τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες και τις ευκαιρίες που όλοι οι επαγγελματίες στους τομείς των τροφίμων και ποτών θα πρέπει να γνωρίζουν.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας, διοργάνωσε τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής και δραστηριοποιούνται στους τομείς Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Φλώρινας επισκέφθηκε πλήθος επισκεπτών και κατά γενική ομολογία των εκθετών το ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα από πλευράς εμπορικών αντιπροσώπων υπήρξε ικανοποιητικό. Στη έκθεση έλαβαν μέρος και άλλα Επιμελητήρια της Βόρειας Ελλάδος, όπως αυτά των Γρεβενών και της Καστοριάς από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των μελών τους για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους και την προβολή των προϊόντων τους σε ευρύτερες αγορές.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR