ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη δημιουργία και παραγωγή οπτικοακουστικής ταινίας (DVD)

AEPELOGOTYPO_F21390.bmp 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για τη δημιουργία και παραγωγή

οπτικοακουστικής ταινίας (DVD)

 

Η Αστική Εταιρία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης (ΑΕΠΕΚ) καλεί τις επιχειρήσεις, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είναι εγγεγραμμένες σε οικείο Επιμελητήριο και έχουν αντικείμενο δραστηριότητας συναφές με τη «δημιουργία και παραγωγή οπτικοακουστικής ταινίας παραδοτέας σε DVD» να υποβάλλουν προσφορές για την υλοποίηση του έργου που περιγράφεται παρακάτω, έως και την Τετάρτη 30/12/2015 στο γραφείο της εταιρίας (ΑΕΠΕΚ) που στεγάζεται στον 1ο όροφο του κτιρίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στην οδό Ι. Φαρμάκη 2.

Οι προσφορές θα υποβληθούν στον αναφερόμενο τόπο έως και την 12:00 μεσημβρινή ώρα της 30ης/12/2015 σε σφραγισμένο φάκελο που θα περιλαμβάνει 3 υποφακέλους, ήτοι έναν με την τεχνική προσφορά του έργου και τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν με την παρούσα, έναν με δείγματα ανάλογης εργασίας και έναν με την οικονομική προσφορά του προσφέροντα. Θα ανοιχθούν δε από τριμελή επιτροπή μελών της ΑΕΠΕΚ την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 ενώπιον των ενδιαφερομένων εφόσον επιθυμούν να παραβρεθούν . Το έργο θα κατακυρωθεί υπερ του μειοδότη μετά από συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, τα οποία θα συνεδριάσουν προς τούτο το αργότερο εντός μίας εβδομάδας από το άνοιγμα των προσφορών .

 

Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

 

Ο Υποφάκελος που θα φέρει τον τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» θα περιλαμβάνει:

Α) περιγραφή των εργασιών που θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση του έργου

Β) περιγραφή της ομάδας του έργου με έμπειρα στελέχη

Γ) προφίλ της επιχείρησης με περιγραφή των δραστηριοτήτων της

Δ) πιστοποιητικά τεχνικής ικανότητας και πιστοποιητικά από διαπιστευμένους ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς, εφόσον υπάρχουν, ότι πληρούν τις προϋποθέσεις παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών

Ε) Πιστοποιητικό εγγραφής σε οικείο επιμελητήριο

ΣΤ)φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα

Ζ) δείγματα ανάλογων εργασιών

Η) έναρξη στην ΔΟΥ από την οποία να προκύπτει σαφώς δραστηριότητα της επιχείρησης με αντικείμενο σχετικό με «διαφήμιση και προβολή»

 

 

Β. Τεχνική περιγραφή - Περιγραφή του έργου και υποχρεώσεις αναδόχου

Το έργο συνίσταται στη δημιουργία και παραγωγή ταινίας που θα καταγραφεί σε DVDκαι θα επιδοθεί στο Επιμελητήριο σε 500 τεμάχια (αντίγραφα) και ένα αντίγραφο ασφαλείας.

 

 

Η ταινία που θα παραχθεί θα είναι διάρκειας 30 λεπτών της ώρας και θα αποτελείται επίσης επί πλέον από ένα 5λεπτο και ένα 2λεπτο spot που θα μπορεί να προβληθεί για διαφημιστικούς λόγους ξέχωρα το καθένα σε τηλεοπτικά κανάλια ή διάφορες εκδηλώσεις ή εν γένει όπου αποφασίζει το Επιμελητήριο.

 

Η κυρίως «ταινία» που θα παραχθεί θα περιλαμβάνει:

- αφήγηση από άτομο με πιστοποιημένη προς τούτο ικανότητα

-παρουσίαση (αρχικά) σχετική με το Επιμελητήριο Κοζάνης, ήτοι του έργου που επιτελεί για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Νομό Κοζάνης, την οικονομική άνθηση της περιοχής και την ενίσχυση του «εξωστρεφούς προσανατολισμού των επιχειρήσεων – μελών (εκθεσιακές συμμετοχές του Επιμελητηρίου, εκδηλώσεις, ημερίδες και συναφή)

-παρουσίαση, κατόπιν, της επιχειρηματικής δυναμικής των τοπικών επιχειρήσεων με εξωτερικές επιτόπιες βιντεοσκοπήσεις τοπικών επιχειρήσεων της Π.Ε. Κοζάνης,

-παρουσίαση τοπικών προϊόντων,

-παρουσίαση των αξιοθέατων του Νομού για την τουριστική προβολή του.

 

Τονίζεται ότι στόχος της ταινίας εν γένει είναι να προβληθεί ότι έχει σχέση με την επιχειρηματική δραστηριότητα, την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και κυρίως των τοπικών και κλαδικών προϊόντων σε συνδυασμό με τη ρόλο του Επιμελητηρίου Κοζάνης ως του μοναδικού θεσμοθετημένου φορέα εκπροσώπησης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Νομού. Η ταινία θα πρέπει να είναι διάρκειας 30 λεπτών της ώρας.

Μετά το τέλος της θα ακολουθούν δυο (2) ανεξάρτητα spot, ήτοι ένα πεντάλεπτο που θα αναφέρεται στα τοπικά προϊόντα και ένα δίλεπτο με μηνύματα στήριξης των τοπικών προϊόντων. Τα «spots» αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από την ταινία το καθένα, ήτοι «αυτόνομα» για προβολή από τηλεοπτικά κανάλια ή συναφείς χρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενο των spots θα καθοριστεί σε συνεννόηση του αναδόχου με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΠΕΚ.

Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο εν γένει της «ταινίας», καθώς και για το σύνολο του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί και για τις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν για βιντεοσκόπηση, οι οποίες θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικές των κλαδικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με αναφορά και σε αυτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Ο Ανάδοχος οφείλει να λάβει οδηγίες από το ΔΣ της ΑΕΠΕΚ για την εκτέλεση του έργου, να βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία μαζί του- και γενικά όποτε του ζητηθεί -προκειμένου να την ενημερώνει για τα στάδια παραγωγής του έργου και να εργαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Επίσης ο ανάδοχος οφείλει αφού ολοκληρώσει τη συλλογή του υλικού προς επεξεργασία (βιντεολήψεις, φωτογραφήσεις, αφηγήσεις κ.α.), το οποίο θα εγκριθεί εγγράφως από τη Δ.Ε να προχωρήσει στην ψηφιοποίηση και στον έλεγχο αυτού ανάλογα με το μέσον εγγραφής, σε διορθώσεις στα χρώματα, το φωτισμό, το whitebalance, αφαίρεση των προβληματικών λήψεων (drops, κακή λήψη, προβληματικά πλάνα κ.α.), διορθώσεις στο επίπεδο και την ποιότητα της ηχογράφησης.

Επί πλέον, θα πρέπει να προβεί στην προσθήκη του λογότυπου του Επιμελητήριου Κοζάνης και της ΑΕΠΕΚ στην έναρξη του DVDκαι στο τέλος της ταινίας.

Το Μοντάζ πρέπει να γίνει με δημιουργικό πνεύμα και κινηματογραφική αντίληψη στη ροή των σκηνών και μουσική επένδυση ανάλογη με το χώρο, την εποχή και το εν γένει περιβάλλον (ατμόσφαιρα).

 

 

 

Γ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η αξιολόγηση θα γίνει σε 2 στάδια:

α) Θα αξιολογηθεί η εμπειρία του υποψηφίου αναδόχου στην υλοποίηση συναφών εργασιών καθώς, και η δυνατότητα της επιχείρησης αυτού να ανταπεξέλθει επαρκώς στη φύση της προς ανάθεση εργασίας βάσει των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών – προϋποθέσεων που αναφέρονται στην πρώτη παράγραφο (Α) της παρούσης και εφόσον κριθεί επαρκής

 

β) θα αξιολογηθεί ποιοτικά η πρότασή του με υπολογισμό του σταθμισμένου βαθμού με βάση τα επιμέρους κριτήρια του παρακάτω πίνακα:

 

 

ΚΡΙΤΗΡΙΟ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΤΑΘΜΙΣΗΣ

ΒΑΘΜΟΣ (10 = άριστα, 0 = ανεπαρκής

1

Αντίληψη για την αισθητική

40%

 

2

Προτεινόμενη προσέγγιση για την οργάνωση διοίκηση του έργου

20%

 

3

Οργάνωση και καταλληλότητα στελέχωσης της ομάδας έργου

40%

 

 

Θα επιλεγεί ο ανάδοχος με το μεγαλύτερο σταθμισμένο βαθμό.

 

Δ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ:

Πέντε χιλιάδες ευρώ (5.000) πλέον ΦΠΑ

 

Ε. ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

Η διάρκεια για την εκτέλεση του έργου είναι ένας μήνας από την υπογραφή της σύμβασης,

 

ΣΤ. ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ : Π.Ε. Κοζάνης

 

Ζ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός που θα γίνει στο γραφείο της ΑΕΠΕΚ στο Επιμελητήριο Κοζάνης, επι της οδού Ιωάννου Φαρμάκη 2, και ώρα 12:30 της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2015. Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν με πρωτόκολλο εισερχομένων στην υπηρεσία της ΑΕΠΕΚ έως την ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο μέσο από το οποίο όμως θα πρέπει να αποδεικνύεται το εμπρόθεσμο της υποβολής.

Η ανακήρυξη του αναδόχου θα γίνει από το ΔΣ της ΑΕΠΕΚ σε συνεδρίαση του που θα γίνει το αργότερο μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα των προσφορών , αφού ληφθεί υπόψη το κριτήριο της συμφερότερης οικονομικής προσφοράς σε συνάρτηση με τη σταθμισμένη βαθμολογία που θα προκύψει από την αξιολόγηση που θα διενεργηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω οριζόμενα

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γιάννη Μητλιάγκα, μέλος του ΔΣ της ΑΕΠΕΚ, εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο

 

 

 

 

 

 

Επιμελητήριο Κοζάνης, οδός Ι, Φαρμάκη 2, Κοζάνη, 1ος όροφος κα Κατερίνα Καρακουλάκη. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 24610 41693.

 

Το Παρόν θα αναρτηθεί στο siteτου Επιμελητηρίου Κοζάνης www.evekozani.gr

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Της ΑΕΠΕΚ

 

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR