ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FOODEXSAUDI 2016

 

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FOODEXSAUDI 2016

Ολοκληρώθηκε με την επιστροφή από την μακρινή Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας η συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων που έλαβαν μέρος στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXSAUDI 2016.

Την τοπική αποστολή στην σημαντική αυτή έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της από 17 έως 21 Νοεμβρίου 2015 για εκθέτες, εμπόρους, χιλιάδες επισκέπτες και καταναλωτές στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Τζέντα, για πρώτη φορά διοργάνωσε η Αστική Εταιρία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Νομού Κοζάνης (ΑΕΠΕΚ) του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δίνοντας την ευκαιρία, εκτός από τις επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης, και σε επιχειρήσεις και των άλλων νομών της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, που εν κατακλείδι στο σύνολό τους για τη Δυτική Μακεδονία προέρχονταν από τους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας, με την παρουσία τους στη Τζέντα έκαναν ένα μεγάλο άλμα στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους στην νέα μέχρι τώρα και πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Κατά κοινή ομολογία όλων η εκθεσιακή τους συμμετοχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλη ροή επισκεψιμότητας στα περίπτερά τους. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε κυρίως από Σαουδάραβες, αλλά και άλλους εμπορικούς επισκέπτες της συγκεκριμένης έκθεσης, που προέρχονταν από πάρα πολλές χώρες, για τα προϊόντα της περιοχής μας και γενικά για τα Ελληνικά προϊόντα.

Από Ελληνικής πλευράς το παρόν έδωσαν οι περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και τα Επιμελητήρια ʼρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας Κοζάνης και Φλώρινας.

Τα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν στην έκθεση ήταν οι κατεψυγμένες πίτες, ζύμες, ζυμαρικά,αρτοσκευάσματα,είδη ζαχαροπλαστικής, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, φρούτα, λαχανικά, ψάρια, αρωματικά φυτά & βότανα, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, ελιές, φασόλια, κρέατα, εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία της διοργανώτριας εταιρίας για την Ελληνική

 

 

παρουσία “MEDIAPLAYER” και του Εμπορικού Ακόλουθου του Ελληνικού Προξενείου στη Σαουδική Αραβία κανονίστηκαν πολλές και σημαντικές συναντήσεις για τους Έλληνες εν γένει επιχειρηματίες με μεγάλους χονδρέμπορους και αλυσίδες σουπερμάκετ που δραστηριοποιούνται στη Σαουδική Αραβία με σκοπό την προώθηση στην αγορά της χώρας των Ελληνικών προϊόντων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ











ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR