ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης Συμμετείχε στην 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

 

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης

Συμμετείχε στην 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης διαβλέποντας την ανάγκη προβολής και στήριξης των επιχειρήσεων -μελών του, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην «13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας 2014», που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Καρδίτσας, σε μια προσπάθεια δυναμικής επανεκκίνησης του θεσμού, που από ότι φαίνεται σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντιξοότητες της εποχής που βιώνουμε, και είχε ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες.

Μετά από μια μικρή διακοπή ενός έτους ο χώρος των καπναποθηκών Καρδίτσας μετατράπηκε για άλλη μια φορά(13η) σε χώρο γιορτής, όπου φιλοξενήθηκαν συνολικά 120 εκθέτες, μεταξύ αυτών και πέντε (5) επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης από τον κλάδο της μεταποίησης, που είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν και να αναδείξουν τα προϊόντα της παραγωγής τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου στο οποίο συμμετείχαν.

 

Η έκθεση που άνοιξε τις πύλες της στο κοινό την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Ηλία Π. Αντωνίου να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων, παρουσία πλήθους κόσμου και σύσσωμης της Ηγεσίας των περιφερειακών και τοπικών Αρχών της περιοχής, παρέμεινε ανοικτή έως και την 15η Οκτωβρίου 2014 επιτυγχάνοντας κατά γενική ομολογία μεγάλη επισκεψιμότητα, γεγονός που ικανοποίησε διοργανωτές και συμμετέχοντες.

 

Με την εκθεσιακή συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να συναντήσουν τους «εξωστρεφείς» επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και τα προϊόντα τους.

 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν, εκτός από το καταναλωτικό κοινό, πολλοί εμπορικοί επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα των επιχειρήσεων- μελών και για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με τους εκθέτες, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία περαιτέρω προώθησης των προϊόντων τους στην αγορά της ευρύτερης περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ.

 

 









ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR