ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, στα πλαίσια της διοργάνωσης της 10ης EGNATIA EXPO

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, στα πλαίσια της διοργάνωσης της 10ης EGNATIA EXPO

 

 

Σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε τοΣάββατο η εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, στα πλαίσια της διοργάνωσης της 10ης EGNATIA EXPO, έκθεσης που ανέκαθεν συνδιοργανώνεται και στηρίζεται από το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους, άνθρωποι που ξεχώρισαν στο επιχειρείν της περιοχής. ʼνθρωποι που συνέβαλλαν στην επιχειρηματική ανάπτυξη με την εξωστρεφή δράση τους, αλλά και άνθρωποι που υπηρέτησαν με ζήλο και αφοσίωση τον Επιμελητηριακό Θεσμό.

Ο Πρόεδρος Νίκος Σαρρής, έκανε αναφορά στη διαδρομή και στην εκατονταετή προσφορά του θεσμού, και στο πόσο έχουν υποστηριχθεί οι επιχειρήσεις μέσα από αυτόν. Παρουσίασε την εξέλιξη της δομής, ενώ έθεσε τις προτεραιότητες του σημερινού αλλά και του αυριανού επιμελητηρίου, λέγοντας πως η πρώτη εξ αυτών, ήταν είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία.

Ο παλαίμαχος Επιμελητηριακός, και Επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Σοφοκλής Ασιανός, έκανε μία πλούσια ιστορική αναδρομή, ταξιδεύοντας τους παριστάμενους στο παρελθόν και αναδεικνύοντας σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές του αιώνα που πέρασε, προκαλώντας το ενδιαφέρον και τη συγκίνηση του θεσμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των τιμητικών διακρίσεων. Εκτυλίχθηκαν ιδιαίτερες στιγμές, καθώς πολλοί από τους βραβευθέντες, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση τους, καθώς στο κλείσιμο ενός μεγάλου επιχειρηματικού κύκλου, η πορεία τους αναγνωρίστηκε.

Τιμήθηκαν οι: Ασιανός Σοφοκλής, Θεοφράστου Σταύρος, Καλαϊτζόπουλος Ματθαίος, Καπετούρης Χρήστος, Κωνσταντινίδης Στέφανος, Μαμαντζής Ελευθέριος, Μυλωνάς Βελισσάριος, Ναθαναηλίδης Ηλίας, Παναγιωτίδης Κυριάκος, Παντελίδης Ιάκωβος, Πετκίδης Κυριάκος, Πέτρου Χριστίνα, Πουγαρίδης Κοσμάς, Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος, Τζιμίκας Στέργιος, Χατζηθεοφυλάκτου Ξενοφών

Χατζηπαντελής Παντελής.

Στην εκδήλωση που συντόνισε η Δημοσιογράφος Κούλα Πουλασιχίδου παραβρέθηκαν ο Πρωτοσύγγελος της ΙΜ Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Νικηφόρος, οι πρώην Πρόεδροι του ΕΒΕ Χρήστος Σάββας και Παναγιώτης Αποστολίδης, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Χάρης Κάτανας, οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Γιάννης Αριστερίδης και Δημήτρης Πολυχρονίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Σερβίων-Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος και Γιάννης Κιοσές, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Μιχάλης Δεληκώστας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Τουρλιδάκης, ο Πολιτευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. του ΕΒΕ.

Την εκδήλωση έκλεισε μουσικά, η χοροδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Σωτήρας"





































ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR