ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ               Για  το έργο «Απομαγνητοφώνησης-βιβλιοδέτησης των Πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης»

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ               Για  το έργο «Απομαγνητοφώνησης-βιβλιοδέτησης των Πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης»

 

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Κοζάνη 22 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

                                                                               Αρ. Πρωτ: 271

 

 

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

            Για  το έργο «Απομαγνητοφώνησης-βιβλιοδέτησης των Πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης»

                                               

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΤΟΠΟΣ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

5/2/2020

Ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30

Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2

ΚΟΖΑΝΗ 

1Ος ΟΡΟΦΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

5/2/2020

Ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00

Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΚΟΖΑΝΗ

2Ος ΟΡΟΦΟΣ

Αίθουσα Συνεδριάσεων Δ.Σ.

www. Evekozani.gr

 

πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 

ΚΗΜΔΗΣ

 

Εφημερίδες Π.Ε. Κοζάνης

«ΘΑΡΡΟΣ»

 

ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ Πτολεμαΐδας

«ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

                       

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι του παραπάνω έργου που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με το προς ανάθεση έργο, πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένες τις προσφορές τους στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου στην οδό Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη, έως και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:30 π.μ..

Ο Φάκελος της Προσφοράς εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφει με κεφαλαία γράμματα τη λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» και από κάτω τον τίτλο του έργου και τον φορέα στον οποίο απευθύνεται, ήτοι «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ». Επίσης στο επάνω αριστερό του τμήμα θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία του προσφέροντα , το ΑΦΜ του και στοιχεία της δ/νσης  ή να είναι σφραγισμένος με τη σφραγίδα της προσφέρουσας επιχείρησης

Ο εν λόγω Φάκελος θα περιέχει την τεχνική προσφορά, την οικονομική προσφορά και  τα δικαιολογητικά συμμετοχής καθώς και κάθε έγγραφο ή παραστατικό που ορίζεται στην παρούσα.

Οι φάκελοι θα ανοιχθούν ενώπιον των ενδιαφερομένων από τριμελή επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης την ίδια ημέρα και ώρα 14:00. Τα μέλη  αυτής θα μονογράψουν  τους φακέλους και όλα τα δικαιολογητικά και στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτούς και μετά το άνοιγμά τους και την αποχώρηση των ενδιαφερομένων ολοκληρώσουν  θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αξιολόγησης τους,

 

 

 

 σύμφωνα με τα οριζόμενα παρακάτω. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής,

θα προβούν  στη σύνταξη του πορίσματος του διαγωνισμού το οποίο και θα ενσωματωθεί στο πρακτικό του διαγωνισμού και της διαδικασίας αξιολόγησης.  Το πρακτικό θα επιδοθεί στη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, η οποία και είναι αρμόδια για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου.

Η Υποβολή των φακέλων μπορεί να γίνει είτε με προσκόμιση του φυσικού φακέλου δια χειρός, είτε με αποστολή του μέσω ΕΛΤΑ η ταχυμεταφοράς έως και τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα «επί αποδείξει». Φάκελοι που θα παραληφθούν μετά τη ορισμένη ημέρα και ώρα δεν θα γίνουν δεκτοί στο διαγωνισμό.

 

Ο διαγωνισμός είναι συνοπτικός και γίνεται με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής (Δ.Ε) με αριθ. 1080/17-1-2020 με διαδικασία κατεπείγοντος, ώστε άμεσα να ανατεθεί το εν λόγω έργο σε ανάδοχο. Κριτήριο κατακύρωσης του έργου υπέρ του αναδόχου είναι η συμφερότερη οικονομικά προσφορά σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη από τα μέλη της Δ.Ε.  της δυνατότητας της μειοδότριας επιχείρησης να ανταποκριθεί άμεσα και ποιοτικά στην εκτέλεση του έργου (αιτιολογημένη αξιολόγηση) και δη εντός δεκαπενταημερου  από την παραλαβή των προς απομαγνητοφώνηση στοιχείων.

Συγκεκριμένα ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

Α) Αναθέτουσα Αρχή του διαγωνισμού είναι το Επιμελητήριο Κοζάνης

Β) Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση των εργασιών  «Απομαγνητοφώνηση πρακτικών μηνιαίων τακτικών συνεδριάσεων Διοικητικού  Συμβουλίου έτους 2020 (Φεβρουάριος 2020 έως Δεκέμβριο 2020), με τους όρους που περιγράφονται στην παρούσα διακήρυξη, έως την ολοκλήρωσή τους.

Γ) Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μία μόνον προσφορά για την εκτέλεση του έργου.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσες επιχειρήσεις – μέλη οικείων επιμελητηρίων  νόμιμα ασκούν επάγγελμα για τις εργασίες αυτές και έχουν τα παρακάτω Προσόντα και δικαιολογητικά συμμετοχής:

  1. Πιστοποιητικό οικείου επιμελητηρίου στο οποίο να πιστοποιείται η εγγραφή του προσφέροντα και να βεβαιώνεται ότι ο αναφερόμενος στο πιστοποιητικό εξασκεί επάγγελμα σχετικό με το αντικείμενο του διαγωνισμού για το τρέχον έτος. Το πιστοποιητικό πρέπει να είναι πρόσφατο και να έχει εκδοθεί εντός του τρέχοντος έτους 2020.
  2. Βεβαιώσεις φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας
  3. Υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντα ή νόμιμου εκπροσώπου, ότι:

 Έλαβαν γνώση των όρων της διακήρυξης τους οποίους και δέχονται ανεπιφύλακτα, εκτός εάν στην προσφορά του ρητά αναφέρει τα σημεία εκείνα τα οποία τυχόν δεν αποδέχεται. Στην περίπτωση αυτή πρέπει ο προσφέρων ν’ αναφέρει στην προσφορά του τους όρους του, που είναι διαφορετικοί από τους όρους της διακήρυξης, προκειμένου ν’ αξιολογηθούν.

  1. Δείγματα προηγούμενων συναφών εργασιών τα οποία θα ληφθούν υπόψη για την αξιολόγηση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

Το έργο αφορά την εκτέλεση εργασιών απομαγνητοφώνησης, ηλεκτρονικής επεξεργασίας, σελιδοποίησης και βιβλιοδέτησης των πρακτικών, σε 24 τουλάχιστον αντίτυπα και έως 30 εφόσον αυτά ζητηθούν από το Επιμελητήριο,  των  Πρακτικών

 

 

 των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Οι τακτικές συνεδριάσεις για το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο 2020 έως Δεκέμβριο  2020  θα είναι δέκα   (10), σύμφωνα με τον καταστατικό νόμο των Επιμελητηρίων ν. 4497/2017 (τακτικές συνεδριάσεις γίνονται κάθε μήνα εκτός του μήνα Αυγούστου) και ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν και έκτακτες, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τα όργανα διοίκησης. Σε κάθε περίπτωση ο ανάδοχος του έργου θα πρέπει να  μπορεί να εκτελέσει τις εργασίες απομαγνητοφώνησης για όλες τις  συνεδριάσεις που τυχόν πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο και να παραδώσει τόσο το DVD στο οποίο θα αποτυπωθεί (με μέριμνα του επιμελητηρίου) το υλικό που θα καταγραφεί, όσο και τα βιβλιοδετημένα τεύχη των πρακτικών εντός δέκα πέντε ημερών το ελάχιστο και σε καμιά περίπτωση πέραν των 25 ημερών για συνεδριάσεις που θα είναι μακράς χρονικής διάρκειας.

Σημειώνεται ότι θα πρέπει μετά την απομαγνητοφώνηση να γίνεται «επιμέλεια κειμένου» με σκοπό την ορθή απόδοση των διαλόγων και των λόγων εκάστου ομιλούντα συμβούλου, να αναγράφονται ορθά τα επώνυμα και τα μικρά ονόματα των συμβούλων, καθώς και να χρησιμοποιούνται τα σημεία στίξης της ελληνικής γλώσσας, η οποία θα πρέπει να αποδίδεται απαραιτήτως ορθογραφημένα.

 

Το Επιμελητήριο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το διαγωνισμό εάν κρίνει ότι αντίκειται στα συμφέροντα αυτού.

Ακόμη, σε περίπτωση που μετά την κατακύρωση του έργου διαπιστώσει ότι ο ανάδοχος  δεν αποδίδει ορθά τους εκφρασμένους και απομαγνητοφωνημένους διαλόγους των μελών του ΔΣ, κατά κοινή συμφωνία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής ή και αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου, διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του, λόγω κακής εκτέλεσης του έργου και να αναθέσει στον επόμενο κατά σειρά μειοδότη την εν λόγω εργασία.

Η πληρωμή θα γίνεται κάθε μήνα και θα αφορά συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

Η τιμή προσφοράς  θα  δοθεί ανά ώρα απομαγνητοφώνησης των πρακτικών  πλέον ΦΠΑ 24%. (στην οποία θα υπολογιστεί και το γενικό κόστος βιβλιοδέτησης και πλήρους παράδοσης στο Επιμελητήριο των τευχών τα οποία θα είναι κάθε φορά τουλάχιστον 24.  Η δε δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑΕ εξόδων 0891γ «Απομαγνητοφώνηση – Εκτύπωση και βιβλιοδέτηση πρακτικών ΔΣ», στον οποίο έχει  προϋπολογιστεί ποσό τριών  χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (3.500,00 ευρώ ) που εκτιμάται ότι θα καλύψει την ετήσια δαπάνη του έργου.

Περίληψη της Διακήρυξης του έργου θα δημοσιευθεί στις ημερήσιες  εφημερίδες Π.Ε. Κοζάνης «ΘΑΡΡΟΣ» και «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» και  θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κοζάνης www.evekozanis.gr . (Σημειώνεται ότι: Το κόστος της δημοσίευσης στις δύο παραπάνω εφημερίδες θα καταβληθεί από τον ανάδοχο του έργου). 

Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Επιμελητήριο Κοζάνης, στην οδό Ι. Φαρμάκη 2,  τηλ. 24610 41693 κα Κατερίνα Καρακουλάκη.

 

Ο Πρόεδρος

Του Επιμελητηρίου Κοζάνης

 

 

Νικόλαος Σαρρής

 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR