ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ – ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ - Ευχαριστήρια επιστολή επιχειρήσεων της Κοζάνης Σιάτιστας και Πτολεμαίδας, προς το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή επιχειρήσεων της Κοζάνης – Σιάτιστας και Πτολεμαίδας, προς το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

 

 

Στις 19-21 Μαρτίου του 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών FoodExpo, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitanexpo. Στην έκθεση αυτή συμμετείχαν οι παρακάτω επιχειρήσεις, μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην εν λόγω έκθεση πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση μέρους του κόστους συμμετοχής από το Επιμελητήριο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συγχρηματοδότηση αυτή έδωσε την ευκαιρία στις τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην έκθεση της FoodExpo 2016, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδακαι τησημαντικότερη διεθνής περιφερειακή έκθεση στη Ν.Α. Ευρώπη. Δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με ένα πλήθος εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους και συνάπτοντας εμπορικές συμφωνίες, καθώς και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε μία εκδήλωση δυόμιση ωρών στο  φεστιβάλMEDITERRANEAN FOOD EXPERIENCEπου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, όπου τα τοπικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας είχαν την τιμητική τους.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο στο Επιμελητήριο Κοζάνης όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την συγχρηματοδότηση, η οποία αποτελεί μία μορφή άμεσης και ουσιαστικής στήριξης των τοποκών επιχειρήσεων τροφίμων - ποτών, αλλά και μία έμμεση στήριξη των παραγωγών του πρωτογενή τομέα της περιοχής.

 

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις:

«Αγνές γεύσεις» - Παπαδόπουλος Βασίλειος

«Βερμίου γης» - Βασιλειάδου Π. & ΣΙΑ ΟΕ

Βιομηχανία gourmetτροφίμων – Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ 

El Greco Natural Herbs & Teas - Μπαγκατζούνης Μ. & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ

«Ζυμαρικά Τασούλα» - Παναγούλιας Ν & ΣΙΑ ΕΕ

Μιμίτος ζυμαρικά/άλευρα - Κωνσταντινίδου Αναστασία

«Mushroom Hellas» -Γκότση Βασ. & ΣΙΑ ΟΕ       

Ξηροί Καρποί Tsik - ΤΣΙΚΑΣ Δ. & Α. ΟΕ

Οινοποιείο «Δύο φίλοι» - Γκουτζιαμάνη Γεωργία –Μπουτάρης Ιωάννης ΟΕ Προϊόντα γης Βοίου ΑΒΕΕ

ΡΙΖΕΣ Ελληνικά Delicatessen–Βασιλειάδης Εμμανουήλ

Σκόρδα Πτελεάς - Νεόφυτος Αγγελίδης

Το κρασί του Μπελιά - Μπελίδου Ελένη & ΣΙΑ ΟΕ

 

 

 













ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ι. ΦΑΡΜΑΚΗ 2,
Τ. Κ. 50131 ΚΟΖΑΝΗ,
chambers@otenet.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041693, 2461034669
Fax: 2461033976, 2461033356

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή:
07:00 – 15:00

© 2018 Επιμελητήριο Κοζάνης     Web Design & Development SGA.GR