Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ/ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΕΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Μέλη - Εταιρική Παρουσίαση
  Το πακέτο αφορά επιχειρήσεις που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και επιθυμούν να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους στον επιχειρηματικό οδηγό του Επιμελητηρίου Κοζάνης, να κάνουν αιτήσεις για έκδοση πιστοποιητικών, να θέτουν ερωτήματα προς το Επιμελητήριο, να λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφορία για επιλεγμένα θέματα μέσω email, να δημιουργούν και να διαχειρίζονται το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών ευκαιριών, να συμμετέχουν σε ιδιωτικές δημοσκοπήσεις και σε fora και να ενημερώνονται για αποφάσεις του ΔΣ του Επιμελητηρίου.
Μέλη - Χωρίς Εταιρική Παρουσίαση
  Το πακέτο αφορά επιχειρήσεις που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και επιθυμούν να κάνουν αιτήσεις για έκδοση πιστοποιητικών, να θέτουν ερωτήματα προς το Επιμελητήριο, να συμμετέχουν σε ιδιωτικές δημοσκοπήσεις και σε fora και να ενημερώνονται για αποφάσεις του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
ΜΗ ΜΕΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Μη Μέλη Επιμελητηρίου
  Το πακέτο αφορά επιχειρήσεις που δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και επιθυμούν να λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφορία για επιλεγμένα θέματα μέσω email και να δημιουργούν και να διαχειρίζονται το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών ευκαιριών.


Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
www.ergasiakozani.gr